Τα νέα της ομάδας

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της διανύει η SKODA ΞΑΝΘΗ για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της στα Πηγάδια. Μετά από δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις οι παίκτες του Ράινερ Μάουρερ θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι και να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής τόσο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και στην επιθετική ανάπτυξη.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της διανύει η SKODA ΞΑΝΘΗ για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της στα Πηγάδια. Μετά από δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις οι παίκτες του Ράινερ Μάουρερ θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι και να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής τόσο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Ο Παΐτο που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής από την οποία θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης.

Διαιτητές

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleaue. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena (19:30) μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Ολυμπιακού θα διευθύνει ο Αρετόπουλος Αλέξανδρος της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ.κ. Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας) – Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button