Αγώνας Σπόρ

Χάρης Ευφραιμίδης: ΣΥΜΠΝΟΙΑ. Με ομαδικό πνεύμα. Για την “κόκκινη φανέλα”

Συνέντευξη έδωσε πριν από λίγο ο νομικός Αλέξης Γιαλάογλου στον Κοσμά Γεωργιάδη (STAR FM 88,8 ) . Πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος και τα κυριότερα 15 στοιχεία που επιβάλλεται να δημοσιευτούν ήταν τα εξής :
1. Την προσεχή Παρασκευή στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” κάτω από το γήπεδο του ΑΟΞ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές δια διορισμένου δικαστικού αντιπροσώπου. Η ώρα θα ανακοινωθεί.
2. Οι υποψήφιοι είναι οι παρακάτω : Κωνσταντίνος Ψωμάς για πρόεδρος και σύμβουλοι οι Αλέξανδρος Γιαλάογλου, Ηλίας Μπουναρτζής, Γιάννης Ζαγναφέρης και Παύλος Δάγκας.
3. Την περασμένη εβδομάδα και ημέρα Τετάρτη δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΑΓΩΝΑΣ” η τροποποίηση καταστατικού όπως αυτή εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Ξάνθης και η οποία αποτέλεσε πρόκριμα για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να λέμε πώς Παρασκευή έχουμε εκλογές.
4. Τα τωρινά μέλη είναι “38” και αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν. Σαφέστατα υπήρχε λίγος χρόνος ώστε να γίνουν οι εγγραφές όλων των μελών και όπως είναι σαφές μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ ξεκινάει σταθερά το πέρασμα όλων των αιτήσεων , κάτι που το θέλει και ο νέος Ερασιτέχνης. Ο σύλλογος να είναι ανοιχτός σε όλους. Μάλιστα για να γνωρίζει ο κόσμος, μειώθηκε το διάστημα που το μέλος μπορεί να ψηφίζει στους τέσσερις μήνες μετά την εγγραφή του. Στα πλαίσια της διαφάνειας που θα λειτουργήσει ο νέος ΑΟΞ.
5. Το γήπεδο του ΑΟΞ ανήκει…στον Ερασιτέχνη, έχει την πλήρη κυριότητα. Υπάρχουν θέματα στατικότητας και της εν γένει λειτουργίας του στα οποία απαιτούνται σοβαρές βελτιώσεις. Έχει γίνει μια επαφή με τον Δήμο Ξάνθης και υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας που θα αναπτυχθεί καθώς ο ΑΟΞ είναι η μεγάλη ομάδα της Περιφέρειας. Και ξεκάθαρα λείπει.
6. Στο ενωτικό πλαίσιο που βαδίζει ο νέος Ερασιτέχνης, σαφέστατα στο γήπεδο του ΑΟΞ χωράει ο Ορφέας Ξάνθης . Αυτό για να αποφευχθούν οι όποιες καφενειακές συνομιλίες που αναφέρονται σε ανάγκης διαμάχης από τον Νέο Ερασιτέχνη με τον οποιονδήποτε σύλλογο. Στο ενωτικό αυτό πλαίσιο θα αναζητηθούν όλοι οι τρόποι εξέλιξης του γηπέδου.
7. Δεν φανταζόμαστε πώς υπάρχει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που θα θελήσει να “κολλήσει” την διαδικασία εκλογών ή να τοξικοποιήσει το κλίμα και η απάντηση στο “8” και το “9”.
8. Οι εκλογές και η ομαλή ΕΚΒΑΣΗ τους είναι το κυριότερο στοιχείο που θα φέρει την ΕΓΓΡΑΦΗ στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ ώστε η ομάδα να έχει την δυνατότητα να κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.
9. Παράλληλα ΔΕΝ είναι εγγεγραμμένος ο σύλλογος στην ΕΠΣ έχοντας αθλητική ιδιότητα. ΚΑΙ αυτό περνάει μέσα από την ομαλή έκβαση των εκλογών !
10. Προφανώς ο κόσμος περιθωριοποιεί τον έναν ή τους δύο που θα θέλανε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην διαδικασία , ο Ερασιτέχνης ΔΕΝ είναι υπέρ όμως καμίας περιθωριοποίησης και εκτιμούμε πώς τελευταία στιγμή όλοι θα καταλάβουν πώς ΕΚΛΟΓΕΣ = ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΟΞ σε όλα τα επίπεδα. Εκτίμηση μας είναι πώς αυτήν την στιγμή ΟΥΔΕΙΣ είναι αυτός που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα.
11. Στην προσπάθεια αυτή υπάρχει τοπικό και Αθηναϊκό επιχειρηματικό στοιχείο που θέλει να συνδράμει, εκτός βέβαια των συνδρομών των μελών που θα επιφέρουν επιπλέον έσοδα. Όλοι αυτοί όμως θέλουν έναν ΚΑΘΑΡΟ Ερασιτέχνη , ώστε …με πεδίον δόξης λαμπρόν να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Άνθρωποι που καθημερινά παίρνουν τηλέφωνο και ρωτούν τι ακριβώς γίνεται.
12. Επειδή ο κόσμος ρωτάει. Σε κανονικά πλαίσια ο ΑΟΞ κατεβαίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Β! ΕΠΣ. Μετά τις εκλογές, θα αποσταλεί ένα έγγραφο από τον νέο Ερασιτέχνη στην ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ που θα ζητάει την έγκριση όλων των συλλόγων της Α! ΕΠΣ ώστε η ομάδα να …κερδίσει μια σεζόν συμμετέχοντας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α ! ΕΠΣ . Είναι κάτι που ακολουθεί βέβαια την διαδικασία των εκλογών.
13. Ο νέος Ερασιτέχνης θέλει την δημιουργία και άλλων αθλημάτων με το όνομα ΑΟΞ ( μπάσκετ, βόλει, ατομικά αθλήματα). Στόχος είναι όλη η πόλη και ιδιαίτερα οι νεαρές ηλικίες – μαθητές για παράδειγμα – να κυκλοφορούν με φόρμες και φανέλες “ΑΟΞ” , ανεξαρτήτως αθλήματος. Στόχος είναι ο ΑΟΞ μας να γίνει αυτό που λέμε “αθλητικό talk of the town” και εκτιμούμε πώς το όραμα μας θα γίνει πραγματικότητα.
14. Ο αγώνας είναι μακρύς, είναι εξόχως ΣΟΒΑΡΟΣ, χρεάζεται ενότητα και σε όλα αυτά χρειαζόμαστε ένα μόνο πράγμα.
ΣΥΜΠΝΟΙΑ. Με ομαδικό πνεύμα. Για την “κόκκινη φανέλα”.
15. Η παραίτηση του κ. Σιδέρη ΔΕΝ ήταν προϊόν καμίας πίεσης που ασκήθηκε σε αυτόν. Η παραίτηση του κ.Σιδέρη ήταν πέραν των άλλων και η προσωπική θέληση ο σύλλογος να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα , γνωρίζοντας πώς με τις παλαιότερες συνθήκες αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button