Ο ΠΗΓΑΣΟΣ τιμά Β. Τσολακίδη και Κων/νο Ρίζο

Τον δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και τον διοικητή Τροχαίας Ξάνθης Κων/νο Ρίζο θα τιμήσει ο Ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης ο ΠΗΓΑΣΟΣ την ερχόμενη Παρασκευή 24/1/2014, στα πλαίσια της κοπής βασιλόπιτας του Ξανθιώτικου σωματείου.

 

Τον δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και τον διοικητή Τροχαίας Ξάνθης Κων/νο Ρίζο θα τιμήσει ο Ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης ο ΠΗΓΑΣΟΣ την ερχόμενη Παρασκευή 24/1/2014, στα πλαίσια της κοπής βασιλόπιτας του Ξανθιώτικου σωματείου.

 

Ο δήμαρχος Αβδήρων έχει αποδείξει διαχρονικά την φιλική προς το ποδήλατο πολιτική του, αλλά και την έμπρακτη συμπαράσταση στα δρώμενα και τις ανάγκες του ΠΗΓΑΣΟΥ. Κορωνίδα της διάθεσης αυτής η παραχώρηση προς χρήση και ανάπτυξη του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Ν.Ζυγού, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον και την παρουσία του ΠΗΓΑΣΟΥ. Το Αστικό τμήμα του ποδηλατικού συλλόγου έχει ήδη καταστρώσει σχέδια, που προβλέπουν ολοκληρωμένα «πακέτα» ενημέρωσης και δράσεων με σκοπό την γνώση και μετάδοση κυκλοφοριακής αγωγής, προς οργανωμένες ομάδες, σχολεία και ιδιώτες. Εκτός των άλλων ο Β. Τσολακίδης βρίσκεται στο πλευρό του ΠΗΓΑΣΟΥ στην καθιερωμένη ετήσια αγωνιστική δράση «ΓΥΡΟΣ Ν.Ξάνθης», που υλοποιείται σε διαδρομή που στην πλειοψηφία της κινείται στα γεωγραφικά όρια του δήμου Αβδήρων.

Ο διοικητής Τροχαίας Ξάνθης Κων/νος Ρίζος αποτελεί σήμερα –όχι μόνο για τον ΠΗΓΑΣΟ- σταθερή εγγύηση της ύπαρξης του ποδήλατου ως μέσο αστικής καθημερινής μετακίνησης. Ακολουθώντας την σύγχρονη εποχή και βλέποντας με διορατικότητα το μέλλον, έχει προσφέρει από τη θέση που κατέχει την συμπαράσταση του Σώματος της Τροχαίας και των οργάνων του στην απρόσκοπτη ύπαρξη και χρήση του ποδήλατου. Η Τροχαία Ξάνθης παραβρίσκεται ως πολύτιμη αρωγός σε οργανωμένες δράσεις και ποδηλατο-βόλτες, στα σχολεία, στην ενημέρωση για την πρόληψη ατυχημάτων, σε κάθε καινοτόμα ιδέα του ΠΗΓΑΣΟΥ.

 

Να σημειωθεί ότι από φέτος ο ΠΗΓΑΣΟΣ καθιερώνει τις τιμητικές βραβεύσεις πολιτικών και αθλητικών προσώπων της Ξάνθης για την προσφορά τους στην ύπαρξη και διάδοση του δημοφιλούς δίτροχου μέσου, ενώ ανάλογες αναμνηστικές πλακέτες θα δοθούν στους τιμώμενους. 

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι του ΠΗΓΑΣΟΥ αναμένεται να δώσουν για ακόμη μια φορά ηχηρό παρόν στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης, περνώντας ένα ακόμη μήνυμα για το ποδήλατο στην Ξάνθη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button