Το μυαλό στον Εργοτέλη

Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Το μυαλό όλων στην ξανθιώτικη ομάδα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο κι άπαντες θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Το μυαλό όλων στην ξανθιώτικη ομάδα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο κι άπαντες θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Στις πρωινές ασκήσεις το βάρος έπεσε στην ενδυνάμωση και στις ασκήσεις τεχνική με μπάλα με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και εναλλάξ να ακουλουθούν το πρόγραμμα γυμναστηρίου κι αυτό του γηπέδου. Το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική όπου οι υποομάδες αγωνίστηκαν σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους σε παιχνίδια αυξημένης έντασης.
Τα προβλήματα τραυματισμών μειώνονται, καθώς ο Χοσέμι ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Αντίθετα απουσίες στο ερχόμενο παιχνίδι θα υπάρχουν μιας και οι Κώστας Φλίσκας και Μουκάνα Παΐτο είχαν αποβληθεί από τον διαιτητή Ζαχαριάδη στην Κομοτηνή και είναι τιμωρημένοι.

 

Δανεισμοί ποδοσφαιριστών

Η SKODA ΞΑΝΘΗ προχώρησε στο δανεισμό δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της. Ο νεαρός αμυντικός μέσος Λάζαρος Γκατσολάρι που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Αιγινιακό θα συνεχίσει στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Ο επίσης νεαρός αμυντικός μέσος Θόδωρος Τορομανίδης θα αγωνίζεται στον Έβρο Σουφλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button