«Να αποδείξει ο Στράτος ότι δεν είναι… ελέφαντας»

Για όσα θέματα απασχολούν τη Σούπερ Λίγκα αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο συνεταιρισμός μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το χθεσινό Δ.Σ.

 

Για όσα θέματα απασχολούν τη Σούπερ Λίγκα αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο συνεταιρισμός μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το χθεσινό Δ.Σ.

 

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον κ. Στράτο. Πρέπει να αποδείξει σε αυτούς που δεν τον επέλεξαν ότι έχουν κάνει λάθος. Αν χρειαστεί κάθε φορά και κάθε μέρα να αποδεικνύει ότι δεν είναι… ελέφαντας. Αν γίνει οτιδήποτε διαφορετικό, δεν θα έχει πετύχει. Θα έχει πετύχει αν οι άνθρωποι και οι ομάδες που δεν τον ψήφισαν, αλλάξουν γνώμη γι’ αυτόν. Αυτή είναι η θέση μου και όσα πιστεύω. Τα θέματα που έχει να τρέξει ως συνεταιρισμός είναι πάρα πολλά, όλοι θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι δηλώσεις μου έχουν να κάνουν με την Ξάνθη και με όσα πιστεύω εγώ», είπε αρχικά.

 

Για τις κινήσεις της Λίγκας: «Τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά, αλλά κυρίως η διαιτησία. Η Σούπερ Λίγκα έχει πάρει μια απόφαση να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ. Η Σούπερ Λίγκα σήμερα και για όσα χρόνια υπάρξει, δεν πρέπει να έχει… προεδρευόμενη αντιπροσωπία. Πρέπει να δώσουμε την διεύθυνση τη γενική διεύθυνση της Σούπερ Λίγκας σε μια πολυεθνική εταιρεία, προκειμένου να τρέξει το μαγαζί.

 

Όποιο στέλεχος επιλέξουμε, είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις ότι είναι δικός μου, δικός σου ή οτιδήποτε άλλο. Με την πολυεθνική εταιρεία κλειδώνει και θα υπάρξει εμπιστοσύνη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

 

Για την ΕΠΟ και τη διαιτησία: «Η ιστορία θα δείξει ποιος κάνει λάθος σε όλη αυτή την ιστορία. Η ΕΠΟ ανήγγειλε το ισπανικό μοντέλο και πρέπει να ακολουθηθεί. Περιμένουμε αυτό να γίνει πράξη»

 

Για τις επαφές με την πολιτεία: «Και οι 16 ομάδες θέλουν να έχουν μια επαφή με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και υπήρξε μια σκέψη να φτάσουμε μέχρι και τον πρωθυπουργό της χώρας».

 

Για τη ΝOVA: «Θα υπάρξουν διάφορες επαφές, θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν λύσεις και θα σταματήσουμε πλέον να επικοινωνούμε με εξώδικα. Η στάση της NOVA είναι άδικη. Δεν έχει ευθύνη η Σούπερ Λίγκα για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος, οι ευθύνες είναι αλλού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button