Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ PRAVETS

Στη Βουλγαρία και το Πράβετς, βρίσκεται η Xanthi FC για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ξανθιώτικη αποστολή που απαρτίζεται από το προπονητικό επιτελείο Μίλαν Ράσταβατς, Μίλος Βέλεμπιτ, Νίκο Νεντίδη, Αλέκο Μαλαδένη, τους ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σταθάκη, Τζελέπη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Θυμιάνη, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδη Π., Σουλεϊμάν, Φασίδη, Φάκη, Μελισσόπουλο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Κίκε, Σαρπόνγκ, Τζουρίτσκοβιτς και Μπρίτο, τον γιατρό της ομάδας κ.

Στη Βουλγαρία και το Πράβετς, βρίσκεται η Xanthi FC για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ξανθιώτικη αποστολή που απαρτίζεται από το προπονητικό επιτελείο Μίλαν Ράσταβατς, Μίλος Βέλεμπιτ, Νίκο Νεντίδη, Αλέκο Μαλαδένη, τους ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σταθάκη, Τζελέπη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Θυμιάνη, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδη Π., Σουλεϊμάν, Φασίδη, Φάκη, Μελισσόπουλο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Κίκε, Σαρπόνγκ, Τζουρίτσκοβιτς και Μπρίτο, τον γιατρό της ομάδας κ. Πετκίδη, τον φυσιοθεραπευτή Βαλάντη Χατζηγιάννη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, τους μασέρ Γρηγόρη Νταβογιάν – Γιώργο Νταλαρά και τους φροντιστές Χουσεΐν Τσιτάκ – Παναγιώτη Καρασερίδη ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι της ίδιας μέρας κατέλυσε στο ξενοδοχείο Riu Pravets.

 

Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις εκεί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button