Τοπικά νέα

Οδυσσέας Βουρβουκέλης: “Δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιλύσω τα προβλήματα και να προωθήσω τα συμφέροντα του αστυνομικού προσωπικού της Ξάνθης”

Σήμερα επισκέφθηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους συνδικαλιστές του αστυνομικού προσωπικού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Τους τρόπους που μπορεί  να ενισχυθείο ρόλος της αστυνομίας ως ενεργού συνεργάτη της κοινωνίας, προάγοντας την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της περιοχής, διασφαλίζοντας πάνω από όλα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.  Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία ακούστηκαν ανησυχίες και προβληματισμοί που αφορούν την επαγγελματική τους καθημερινότητα, το κτηριακό και άλλες πτυχές της εργασίας τους.

Ως υποψήφιος βουλευτής, δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιλύσω αυτά τα θέματα και να προωθήσω τα συμφέροντα του αστυνομικού προσωπικού της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, θα επιδιώξω:

  • Την βελτίωση των συνθηκών του κτηριακού για τους αστυνομικούς, προωθώντας συγκεκριμένα προγράμματα και κίνητρα.
  • Παροχή κινήτρων για τη διατήρηση των αστυνομικών ως μόνιμων μελών της αστυνομικής δύναμης του Νομού μας, και αύξησης οικονομικών κινήτρων.
  • Εξασφάλιση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την Αστυνομία, προωθώντας την αναβάθμιση των συστημάτων και εξοπλισμούασφαλείας.
  • Επίλυση των προβλημάτων των αστυνομικών σε κεντρικό επίπεδο, μέσω της παρουσίασης των αναγκών τους στα κατάλληλα όργανα και φορείς.

Θα ήμουν ευγνώμον αν μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω και να διασφαλίσω ότι οι ανησυχίες σας θα ληφθούν υπόψη στην Βουλή. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

 

Βουρβουκέλης Οδυσσέας

Υποψήφιος βουλευτής Π.Ε Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button