ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

Την Αη-Βασιλιάτικη πίτα του έκοψε η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την 1η  Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12 το μεσημέρι ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος.

Την Αη-Βασιλιάτικη πίτα του έκοψε η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την 1η  Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12 το μεσημέρι ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ.Φώτης Καραλίδης, οι Βουλευτές Αλέξανδρος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ο Διοικητής Δ΄ΣΣ Στρατηγός Χρήστος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ.Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι Δημ.Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Φωτιάδης, κ.Χρίστος Πούλιος, κ. Γεώργιος Κολλάρος, η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γεωργία Ανδρέου, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα το διοικητικό συμβούλιο ανακήρυξε «Ευεργέτη» του Ιδρύματος μετά θάνατον, τον αείμνηστο Σταύρο Χαλιορή. Την πράξη του διοικητικού συμβουλίου σε ειδικό κάδρο και μία εικόνα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού παρέδωσε στον Διευθυντή Προσωπικού των «Πλαστικών Θράκης» και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής» κ. Γιάννη Σπυριδόπουλο, ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης λόγω απουσίας των παιδιών του εκλιπόντος στο εξωτερικό.

            Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή  μας και  εύχονται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button