Ειδήσεις

Ο πρώην Προέδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης ευχαριστεί Ιατρούς και Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ξάνθης

Προς  Ιατρούς και Νοσηλευτές ΓΝ Ξάνθης

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, στους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του ΓΝ Ξάνθης για την άριστη περίθαλψη που μου προσέφεραν από 2 έως 7 Αυγούστου 2021, τόσο στα «Επείγοντα» κατά την εισαγωγή μου, όσο και στην «Παθολογική Κλινική» όπου  και νοσηλεύτηκα.

Ο επαγγελματισμό τους, σε συνδυασμό με το πηγαίο χαμόγελό τους και την ευγένεια, όχι μόνο σε μένα αλλά στο σύνολο των νοσηλευομένων, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που με παρότρυναν να γράψω αυτή την επιστολή.

 Όλα τα παραπάνω προσλαμβάνουν μεγαλύτερη βαρύτητα, αν λάβουμε υπόψη ότι από 2ετίας έχουν πρόσθετο φορτίο και αυτονόητα πρόσθετες δικές τους επιπλέον υποχρεώσεις (βάρδιες, κλπ), λόγω covid-19 και όμως τις φέρουν σε πέρας με επιτυχία , με τα στοιχεία που περιέγραψα

Μπράβο τους για το έργο που μας προσφέρουν αγόγγυστα.

Χρέος όλων μας, κατά την άποψή μου, είναι να τους το αναγνωρίζουμε με κάθε ευκαιρία, ενώ και η  Πολιτεία οφείλει  να τους ανταποδώσει τα δέοντα για το έργο που επιτελούν και μας προσφέρουν.

Με εκτίμηση

Υποστράτηγος ε. α. Γιώργος Γεωργιάδης

τέως Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button