Παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για το Παιδικό Χωριό SOS Φιλύρου

Η Επιτροπή «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”» συγκεντρώνουν παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, προκειμένου να διατεθούν στο Παιδικό ΧωριόSOS Φιλύρου, όπου φιλοξενούνται σήμερα 49 παιδιά και έφηβοι, ηλικίας 3 έως 21 ετών.

Η Επιτροπή «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”» συγκεντρώνουν παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, προκειμένου να διατεθούν στο Παιδικό ΧωριόSOS Φιλύρου, όπου φιλοξενούνται σήμερα 49 παιδιά και έφηβοι, ηλικίας 3 έως 21 ετών. Επίσης, συγκεντρώνουν ρούχα και παπούτσια για άτομα κάθε ηλικίας, προκειμένου να διατεθούν στον ίδιο φορέα, ο οποίος διοργανώνει συχνά «παζάρι», όπου πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα είδη αυτά σε άτομα που δεν μπορούν να τα προμηθευτούν αλλιώς λόγω χαμηλών ή μηδενικών εισοδημάτων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ

να συνδράμετε στη δράση αυτή προσφέροντας κάποιο από τα παραπάνω είδη.

 

Παρακαλούμε ό,τι φέρετε να είναι σε καλή κατάσταση, πλυμένο και σιδερωμένο, όπως αξίζει να προσφερθεί στους συνανθρώπους μας.

Η συγκέντρωση θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών (ξύλινο σπιτάκι) στην Πλατεία του Διοικητηρίου, καθημερινά το πρωί 10 με 2 και το απόγευμα 6 με 9 το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014. (τηλέφωνο συνεννόησης: 25410-22256).

Ευχαριστούμε πολύ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button