Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού team αναχώρησε για την Αθήνα.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού team αναχώρησε για την Αθήνα. Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές και στους οποίους δεν βρίσκονται τα ονόματα των τραυματιών Σάντος Γκλέισον, Ρικάρντο Ντάνι, Μάρκο Μαρκόφσκι (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον προσαγωγό) του τιμωρημένου Κώστα Φλίσκα και του Κώστα Τσαμούρη που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας Νέων.
Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρίν, Νάκα, Ράνος, Γκατσολάρι, Κούτεβ, Τορομανίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button