Έμφαση στην τακτική

Δύο μέρες πριν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του 2013, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της.

Δύο μέρες πριν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του 2013, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της.

Ενόψει του δεύτερου διαδοχικού αγώνα με Κρητική ομάδα – αυτή του ΟΦΗ – η ξανθιώτικη ομάδα θέλει παρουσιαστεί διαφορετική προς το καλύτερο συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά. Το πρόγραμμα της Δευτέρας μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Ο Νικολά Μαρίν συνεχίζει να βρίσκεται στην Γαλλία λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης. Χοσέμι και Κομεσίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα ενώ ο Κάρλος Κάλβο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Διαιτητές

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση της Τετάρτης (17:15) μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του ΟΦΗ ορίστηκε να διευθύνει ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας με βοηθούς τους κ.κ. Αλέξανδρο Γρεβενη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Τοπούζης της ΕΠΣ Θράκης.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button