ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Στο ξενοδοχείο Ελισσώ-που αλλου;- θα κόψει την πίτα του την Κυριακή στις 8 το βράδυ το Επιμελητήριο Ξάνθης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αφού δεν μας εχει έρθει μέχρι σήμερα η σχετική πρόσκληση.

   *Στο ξενοδοχείο Ελισσώ-που αλλου;- θα κόψει την πίτα του την Κυριακή στις 8 το βράδυ το Επιμελητήριο  Ξάνθης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αφού δεν μας εχει έρθει μέχρι σήμερα η σχετική πρόσκληση.


Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι το ερχόμενο Σάββατο στον ίδιο χώρο και ώρα 8.30 θα κόψει την πίτα του το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης


 



   *Αρχισαν οι εκδηλώσεις με τις κοπες των βασιλοπιτων και προβλέπω να συνεχίζονται μέχρι και τις Απόκριες


 



   *Το Ξανθώτικο Καρναβαλι που φέτος θα ειναι διαφορετικό απο τις προηγούμενες χρονιές


Ο Μανώλης Φανουράκης δείχνει να έχει διάθεση για δουλειά από τη θέση του προέδρου της ΔΕΑΞ.


Ο δήμαρχος έκανε την καλύτερη επιλογή τοποθετώντας αυτόν τον νέο άνθρωπο στην παραπάνω θέση.


 



    *Στις 28 Ιανουαρίου η ολομέλεια της ΝΕ Συνασπισμού Ξάνθης στο ξενοδοχείο “Ορφέας” για την εκλογή εκπροσώπων στο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί 7-10 Φεβρουαρίου.


 



    *Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Κ. Καραμανλή εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη Φτώχεια.


Αναφερόμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι πολιτικές ευθύνες βαρύνουν τον πρωθυπουργό, σημείωσε ότι είναι ηθικά και πολιτικά υποχρεωμένος να δώσει εντολή στο συνεργάτη του να διευκολύνει τη δικαιοσύνη ενώ εκτίμησε ότι αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η εμπλοκή του Μαξίμου.


“Έχετε ευθύνη για την πορεία της χώρας και η πορεία είναι κατηφορική” είπε ο κ. Παπανδρέου, ενώ έκανε λόγο και για εγκάθετους δικαστές που έχουν ταχθεί να υπηρετούν την κυβερνητική παράταξη και να υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. 


 



    * Νέα οικονομικά βάρη στα νοικοκυριά από το κύμα ακρίβειας. Ανατιμώνται έως και 20% έως τον Μάρτιο 600 προϊόντα διατροφής και οικιακά είδη. Στην κορυφή οι ηλεκτρικές συσκευές, ενώ ακολουθούν κρασιά, μέλι, ζυμαρικά, ζαχαρώδη, ρύζι, ελαιόλαδο και γαλακτοκομικά. Παράλληλα ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ανήλθε στο 3,8% του ΑΕΠ το τρίτο τρίμηνο του 2007.


 



    *Ο πραγματικός χρόνος που διατίθεται στην ειδησεογραφία για την προβολή του ΚΚΕ μόλις που ξεπερνά το 2% και μπροστά σε αυτό το φαινόμενο το ΕΣΡ είναι περίπου θεατής, κατήγγειλε η Αλ.Παπαρήγα. 


Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Αλέκα Παπαρήγα έκανε λόγο για “μαγειρέματα των πολιτικών εξελίξεων από ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης” με στόχο -όπως είπε- να μανουβράρουν τις εξελίξεις και να εμποδίσουν εξελίξεις που πλήττουν τα δυο μεγάλα κόμματα.


 “Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ιδιωτικά και κρατικά μέσα ενημέρωσης σε βάρος του ΚΚΕ ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές, είναι κραυγαλέα προκλητική” υποστήριξε.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button