ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ME ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE FARMING ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η καινοτομία του Ομίλου στην καλλιέργεια μανιταριών;

 

Ποια είναι η καινοτομία του Ομίλου στην καλλιέργεια μανιταριών;

 

Καινοτομία και ρηξικέλευθες ιδέες εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Mpimpas Group Investing στον τομέα των καλλιεργειών με την μέθοδο Franchise Farming. Για πρώτη φορά αλλάζουν οι αποδόσεις των καλλιεργειών από την επιστημονική ομάδα του Ομίλου, η οποία έχει κατορθώσει έπειτα από μακροχρόνια μελέτη, μόλις σε ένα στρέμμα γης να παράγονται 60 τόνοι προϊόντος και εγγυημένη απόδοση 40.000 ευρώ κατ’ έτος.  Η παραπάνω απόδοση σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα υψηλό κέρδος αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα.

 

Ποιος είναι ο στόχος του Ομίλου για εξαγωγές; Υπάρχει ενδιαφέρον για υλοποίηση έργων από επενδυτές;

 

Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Mpimpas Group Investing έχει θέσει τις βάσεις, έτσι ώστε τα μανιτάρια να αποτελέσουν το σημαντικότερο παραγόμενο εθνικό προϊόν και η Ελλάδα να καταστεί η πρώτη εξαγωγική χώρα. Να σημειωθεί, ότι πλήθος ενδιαφερομένων απ’ όλη την επικράτεια, έχουν μέχρι σήμερα εκδηλώσει ενδιαφέρον και προχωράμε τις διαδικασίες σε υλοποίηση έργων, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα Franchise Farming αξιοποιώντας την επιδότηση του Αναπτυξιακού Νόμου, η οποία φτάνει το 50%.

 

 

Ο όμιλος θα προχωρήσει σε δικές του καλλιέργειες μανιταριών;

 

Σε συνδυασμό με την αξιοποίηση και την ραγδαία εξέλιξη των μικρών εκτάσεων, ο Όμιλος έχει θέσει το αναπτυξιακό του αποτύπωμα έχοντας σε εξέλιξη δυο μεγάλες μονάδες παραγωγής στην Αχαΐα και την Εύβοια, στις οποίες θα προβεί στην δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων, με σκοπό την δημιουργία καθετοποιημένων

μονάδων για την τυποποίηση και διανομή στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Πιστεύετε ότι το όραμα του ομίλου μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση;

 

Ο Όμιλός πιστεύει ακράδαντα ότι μέσα από ισχυρές επενδύσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, μπορεί η χώρα μας να βγει από την οικονομική κρίση, η οποία έχει αντίκτυπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, με την μέθοδο Franchise Farming, η χώρα μας πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναγίνει ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο.

 

 

  

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Λεωφ. Μαραθώνος 68-70

153 51Παλλήνη

Website: omilos-mpimpas.gr

E-mail:enosi.efe@gmail.com

Tηλ.: 210 6033934,-150, 6945 986878

Σχετικά Άρθρα

Back to top button