Τα νέα της ομάδας

Δεύτερη διπλή προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ μέσα στην εβδομάδα, με το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές και το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης να δουλεύουν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στο σημερινό πρόγραμμα ενσωματώθηκε και προπονήθηκε ο Δημήτρης Γούτας που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων ενώ o Δημήτρης Κομεσίδης μετά από αρκετό καιρό συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στις προπονήσεις της ημέρας, σε αντίθεση με τον Σπύρο Βάλλα που ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Δεύτερη διπλή προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ μέσα στην εβδομάδα, με το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές και το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης να δουλεύουν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στο σημερινό πρόγραμμα ενσωματώθηκε και προπονήθηκε ο Δημήτρης Γούτας που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων ενώ o Δημήτρης Κομεσίδης μετά από αρκετό καιρό συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στις προπονήσεις της ημέρας, σε αντίθεση με τον Σπύρο Βάλλα που ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη.

Διαιτητές

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Παναιτωλικού θα διαιτητεύσει ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς την κα. Κουρομπύλια Χρύσα (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) και τον κ. Σταυρουλάκη Γιώργο (ΕΠΣ Ρεθύμνου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button