Πανηγυρικός Λόγος του Υπτγου ε.α Γεωργίου Γεωργιάδη Προέδρου της ΕΑΑΣ Ξάνθης

 Σεβασμιότατε, Κε Αντιπεριφερειάρχα, Κύριοι Βουλευτές,  Στρατηγέ Διοικητά του Δ’ΣΣ,  Κύριοι Εισαγγελείς του Πρωτοδικείου και Στρατοδικείου, Ξάνθης, Κε εκπρόσωπε του Δήμαρχου, Κύριε Πρύανη του ΔΠΘ, Κε Διευθυντά της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΕΞ.

 Σεβασμιότατε, Κε Αντιπεριφερειάρχα, Κύριοι Βουλευτές,  Στρατηγέ Διοικητά του Δ’ΣΣ,  Κύριοι Εισαγγελείς του Πρωτοδικείου και Στρατοδικείου, Ξάνθης, Κε εκπρόσωπε του Δήμαρχου, Κύριε Πρύανη του ΔΠΘ, Κε Διευθυντά της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΕΞ. Σοφολογιότατε, Κε Διοικητά της ΑΔ Ξάνθης , Κε Διοικητά της ΠΥ, Κε Λιμενάρχα, Κε Πρόεδρε των Αναπήρων και Θυμάτων  Πολέμου , Συνάδελφοι των  Ενώσεων Αποστράτων  των ΕΔ, των ΣΑ και των Έφεδρων Αξιωματικών, Κύριοι Πρόεδροι των Συλλόγων Ποντίων, Κυπρίων και Μικρασιατών του  Ν.Ξάνθης,

 

Άνδρες και Γυναίκες των ΕΔ, άνδρες  και γυναίκες, Εθνοφύλακες και Πολιτικό  Προσωπικό,  του Δ’ Σ. Στρατού,  

 

 Κυρίες και κύριοι,  

 

             21η Νοεμβρίου , Ημέρα της Παναγίας: Γιορτάζει η Χριστιανοσύνη, γιορτάζει η Ελλάδα,  γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας

 

          Δεν είναι τυχαίο ότι,η ημέρα εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου,καθορίστηκε να εορτάζεται με κάθε επισημότητα ως ημέρα απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής , από την Πολιτεία, στην αποστολή και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας.

      Σήμερα, που η ορθόδοξη Χριστιανοσύνη γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, το Έθνος μας ,τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας. Στη μακρά και πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού, το λαϊκό αίσθημα έχει συνδέσει το έθνος και την ελευθερία με τη θρησκεία, αναδεικνύοντας έτσι τη διαχρονική σύζευξη των δύο πόλων, της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας.

     Η εορταστική αυτή εκδήλωση, αποβλέπει στην επισήμανση των αρετών της Ελληνικής Φυλήςκαι κυρίως στην Πολεμική Αρετή των Ελλήνων. Διότι πιστεύουμε ότι η υπεράσπιση βωμών και εστιών από κάθε ξένη επιβουλή ήταν, είναι και πρέπει να είναι ,καθήκον κάθε Έλληνα.   Και τούτο αποτελείαρετή.

       Διότι αυτή δεν είναι προϊόν ενθουσιασμού ή παρόρμησης, ενστίκτων ή επιθετικότητας,Είναι προϊόν παιδείας, ενσυνείδητης διάθεσης, σταθερής απόφασης για την υπεράσπιση όλων εκείνων, που με τόσες θυσίες οι πρόγονοι μας απέκτησαν, ανέδειξαν, διαμόρφωσαν, μετέδωσαν.

       Για τους Έλληνες ανέκαθεν,  πρωτίστη και υπέρτατη αρετή,  εθεωρείτο η ελευθερία. Αρετές  είναι επίσης,   η σταθερή θέληση, η ακλόνητη απόφαση να υπερασπιζόμαστε την γη και τον Πολιτισμό μας,όχι μόνο με λόγια.

     Η ιδιαιτερότητα και η αξία του χώρου που ανέκαθεν κατοικούμε, απαιτεί την εφαρμογή της Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων με έργα. Και το έργο τούτο,  είναι αίμα και θυσία. Ο Όμηρος, ο Αισχύλος, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας διδάσκουν, παιδεύουν, νουθετούν, εξορκίζουν τους «παίδας Ελλήνων» : «Εις οιωνός άριστος αμύνεστε περί Πάτρης».

Και  τότε στο Βυζάντιο, ως προσωποποίηση όλων των αρετών, ως Κεχαριτωμένη – ως Θεομήτωρ – ως Μεγαλόχαρη,τώρα ως υπέρμαχος Στρατηγός καθοδηγεί τα Ελληνικά Όπλα η Παναγιά μας, υπερασπίζεται και προστατεύει την  Πατρίδαμας, προστατεύει την ύπαρξή μας.

            Και σήμερα οι Μόνιμοι  Αξιωματικοίκαι Υπαξιωματικοί αποτελώντας  το άνθος του Ελληνικού Λαού μαζί με τους εφέδρους  και τα Στρατευμένα Νιάτα,αποτελούν την ασπίδα και το δόρυ  του Ελληνικού Έθνους.  Για αυτό  και ο Ελληνικός Λαός, υπήρξε και είναι πάντα, στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών του, υπέρ των Ενόπλων Ελληνικών Δυνάμεων.

            Η αποστολή και διαρκής επιδίωξη τους  είναι, η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης. Με βάση αυτή την επιδίωξη, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ζουν, αγωνιούν και αγωνίζονται προς όφελος της, όπως και προς όφελος του απανταχού ελληνισμού γενικότερα.

             Επιπλέον, εκφράζοντας τη διαρκή επιθυμία για ειρήνη και σταθερότητα της ελληνικής κοινωνίας, δρούν και σπεύδουνπρος συμπαράσταση και προς όφελος των Ελλήνων, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 

 

  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου τους, προσφέρουν αποκλειστικάκαι ανθρωπιστικό-κοινωνικό έργο με την έρευνα διάσωση κινδυνευόντων στην Ελληνική επικράτεια,όπως και  με τη στενότερη σύνδεσή τους με την κοινωνία, μέσα από την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη στήριξη προγραμμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Φορέων, καθώς  και την ΑΜΕΣΗ επέμβαση & συνδρομή σε περιπτώσεις  Θεομηνιών -Φυσικών καταστροφών και εκτάκτων αναγκών.

 

  • Οι ΕΔ προσφέρουν επίσης,σε όλη τη Χώρα, Υγειονομικές υπηρεσίες  (περίθαλψη και μετακομιδές ασθενών, αιμοδοσία κλπ), εκπαιδευτικές, μορφωτικές, εκπολιτιστικές,όπως και άλλες υπηρεσίες, ενώ ιδιαίτερα στους κατοίκους που διαβιούνσε απομακρυσμένες-απομονωμένες ακριτικές περιοχές της Χώρας προσφέρουν και πρόσθετες υπηρεσίες, ειδικότερα δε εδώ στη Θράκη,  το Δ΄Σ. Στρατού ως  βασικός   Εθνικός τους Πυλώνας συνδράμει παντού , όπου  με τα στρατιωτικά του τμήματα, μαζί πολλές φορές με τα τμήματα των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούν σχεδόν την μόνιμη εκπροσώπηση του ελληνικού κράτους και γίνονται ένα με τις τοπικές κοινωνίες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

 

  • Σημαντική είναι η αγωγή,   που παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στα μόνιμα Στελέχη τους,αλλά και σε όλα τα ελληνόπουλα που έχουν την τύχη να ενταχθούν σ’ αυτές για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική θητεία τους. Όπως έχει γίνει και είναι γενικά αποδεκτό ο Στρατός, πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι ένα μεγάλο σχολείο μεγάλων παιδιών. Σχολείο που θεωρητικά και στην πράξη διδάσκει αρχές και κανόνες και ενσταλάζει αναλλοίωτες αξίες ζωής, όπως είναι η φιλοπατρία, η πειθαρχία, η υψηλοφροσύνη, η αφοσίωση στο καθήκον, η υπηρέτηση Ιδανικών και της Πίστης, η συναδελφικότητα, ο αλτρουισμός και άλλες Ηθικές αξίες, που δυστυχώς , (κατά την άποψη του ομιλούντος) και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν διδάσκονται πλέον ή δεν μεταλαμπαδεύονται σωστά στους Μαθητές& Φοιτητές τους, από τα άλλα σχολεία και έτσι βρίσκονται σε διαρκή και ανησυχητική φθίνουσα πορεία στην ελληνική κοινωνία.

 

       Τέλος: εμπλουτίζουν την κοινωνία  με ανθρώπους που πιστεύουν σε υγιείς αρχές και αξίες. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν κομμάτι αναπόσπαστο της κοινωνίας και τα Στελέχη τους εθισμένα στον πειθαρχημένο, αξιοπρεπή τρόπο συμπεριφοράς και ζωής γενικά αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τους άλλους πολίτες.

 

      Όλα αυτά τα ανεκτίμητα αγαθά και υπηρεσίες, εξασφαλίζουν και προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, όπως έκαναν και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στο παρελθόν. Τούτο τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες Πολίτες τις κατατάσσουν στις κορυφαίες θέσεις και δηλώνουν ότι τις εμπιστεύονται αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί.

 

        Σε μία περίοδο που η Χώρα δίνει έναν πολυεπίπεδο και διαρκή αγώνα στα Εθνικά και διεθνή ζητήματα, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το όραμα και τη διορατικότητα των στελεχών τους, με την αγόγγυστη προσπάθεια τους,όπως και των στρατευμένων νέων μας και τη συμπαράσταση όλου του ελληνισμού, βρίσκονται ανάμεσα στους κυριότερους συντελεστές για την πραγμάτωση των τεθέντων στόχων και επιδιώξεων της Ελλάδας.

 

       Για αυτό όσο δύσκολες και αν είναι οι σημερινές εποχές, όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, όσοι ισχυροί και αν μοιάζουν ή είναι οι εχθροί που μας απειλούν, δεν πρέπει να τους φοβόμαστε καθόλου, γιατί όταν έρθει εκείνη η ώρα, αυθόρμητα θα ξεπηδήσουν εκείνες οι αρετές, που ως γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων προγόνων μας,  οι σημερινές εκπαιδευμένες ΕΔ και ηθικά προετοιμασμένες θα μας οδηγήσουν και θα μας κάνουν και πάλι για άλλη μια φορά να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε.

 

Η σημερινή επέτειος είναι ημέρα δέσμευσης για τις Ελληνικές ΕΔ, για νέες προσπάθειες, προσανατολισμένες στο τρίπτυχο διαρκής εκπαίδευση, υψηλό φρόνημα, πειθαρχία. Μόνον έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε την Εδαφική ακεραιότητα, την Εθνική κυριαρχία και τα Κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας, να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις, αλλά και να εκπληρώσουμε αποτελεσματικά τις διεθνείς μας υποχρεώσεις, που απορρέουν από τις συμβάσεις και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών, συμβάλλοντας έτσι στην ειρήνη και την σταθερότητα της ευαίσθητης περιοχής μας.

         Η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτελεσματική τους λειτουργία αποτελούν μεγίστη επιδίωξη, διότι μας διασφαλίζουν ένα μείζον αγαθό, την εθνική ασφάλεια της χώρας, που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε και σήμερα, στην μακραίωνη ιστορία μας, δεν ήταν ποτέ αυτονόητο.

 

                   Η συγκυρία της πρωτοφανούς Δημοσιονομικής και Κοινωνικής κρίσης που  υπονομεύει τα τελευταία χρόνια τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, επέφερε μεγάλες θυσίες σε όλο τον Ελληνικό Λαό , αλλά ακόμη μεγαλύτερες, έως και άδικες και ίσως επικίνδυνες για τις ΕΔ,όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός, δεδομένο που είναι επιτακτική ανάγκη, να αποκατασταθεί από την Πολιτεία το συντομότερο, όπως εξάγγειλε προ ημερών και ο κ.  Υπουργός  Εθνικής Αμύνης, αφού οι ΕΔ συνεχίζουν να είναι απερίσπαστες και προσηλωμένες στο Εθνικό τους Έργο, για την προάσπιση του Πατρίου Εδάφους,  με σύνεση, υπευθυνότητα και αυταπάρνηση , θεωρώντας  αυτονόητο ότι για  τα ζητήματα αυτά,  η Πολιτεία οφείλει  να εξορθολογήσει  τις δαπάνες της και  να μετριάσει το δυσβάστακτο οικονομικό φορτίο, έναντι όποιου άλλου κόστους.

 

                 Όλοι οι Έλληνεςκαι ειδικότερα οι Τοπικοί Βουλευτές , όπως και οι οργανωμένες νεολαίες ΟΛΩΝ των Πολιτικών Κομμάτων, έχουν την  Ιερή Εθνική υποχρέωση, να μεταφέρουν αρμοδίως  την επιθυμία τους και αυτή τη φορά ΟΜΩΣ να  απαιτήσουν από τους σημερινούς Κυβερνόντες,  να αποφασίσουν ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  την  αύξηση  της Στρ. Θητείας,που οι προκάτοχοί τους κλιμακωτά μείωσαν επικίνδυνα, για ψηφοθηρικούς λόγους από τους 24 στους 9 μήνες. Αυτό εξάλλου  αποτελεί διαρκή και διαχρονική εισήγηση της Στρ. Ιεραρχίας, που δεν έχει εισακουσθεί) για να ενισχυθεί έτσι ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ  η αποτρεπτική ισχύς των ΕΔκαι να εκλείψουν οριστικά οι συνεχείς προκλήσεις και αμφισβητήσεις περιοχών της Εθνικής μας κυριαρχίας, από τη γειτονική χώρα, που σημειωτέον αν και έχει τον 7 πλάσιο πληθυσμό  και η απειλή  της Σοβιετικής Ένωσης δεν υπάρχει, συνεχίζει να έχει υποχρεωτική θητεία 18 μηνών.

 

                 Είναι Εθνικά επικίνδυνο να επιτρέψουμε να εξελιχθεί η οικονομική κρίση,  σε κρίση εθνικής ασφαλείας, για να μην επηρεαστεί η αποτρεπτική ικανότητα και ισχύς της Χώρας, να μη θιγεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Χωρίς την κατοχύρωση της εθνικής ασφάλειας, κανένας τομέας της οικονομίας δεν μπορεί να αποδώσει και όλες οι προσπάθειες για την ανάπτυξη και την κοινωνική ανασυγκρότηση θα πέσουν στο κενό. Ο οποιοσδήποτε εθνικός σχεδιασμός για να πετύχει, απαιτεί έγκαιρη πρόβλεψη, Ισχυρές ΕΔ, ενότητα και αισιοδοξία, σύμπνοια και αγωνιστικότητα, ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα.

 

    Γυναίκες και Άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, γυναίκες και άνδρες του Δ’ Σ. Στρατού.

 

    Με πίστη στις αξίες του Ελληνισμού και έντονη τη διάθεση προσφοράς σας, επιτελείτε το έργο σας για την αμυντική θωράκιση της χώρας . Ο ισχυρός δεσμός των Ενόπλων Δυνάμεων με την κοινωνία των πολιτών, είναι η δυναμική έκφραση αυτής της πίστης και αυτής της προσφοράς.

     Ας αντλήσουμε πρότυπα και παραδείγματα, από αυτά που συνέβησαν στο ένδοξο παρελθόν της χώρας μας. Ας αντλήσουμε εμπειρία και δύναμη από την ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί και τώρα η χώρα διεξάγει έναν άλλο πόλεμο, έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο, μία αναμέτρηση με τις αγορές.

    Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε να διατηρήσουμε την πολύτιμη κληρονομιά των αγώνων και των θυσιών που απαιτήθηκαν για την ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Οφείλουμε να σημάνουμε την πίστη μας στην παράδοση. Στη ζώσα και ιερή παράδοση, που σώζει και υμνεί τον πλούτο της ελεύθερης ψυχής, το ηρωικό πνεύμα, τη συλλογική συνείδηση και την αγάπη για την Πατρίδα και την Ελευθερία

           Τέτοιες αρχές και αξίες, προσβλέπουμε να λειτουργήσουν και πάλι, οι οποίες μπορούν να αφυπνίσουν τις αστείρευτες δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού, προκειμένου να διαβούμε τη σημερινή στενωπό– μέσα σε αντίξοο οικονομικό περιβάλλον και σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας- και να χαράξουμε νέα πορεία για ένα καλύτερο αύριο.

          Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, για να μην «μικρύνει» η Πατρίδα μας. Δημόσιος έπαινος, σε όλους όσους υπηρέτησαν και υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμή και ΔΟΞΑ  σε όλους εσάς που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας στην υπηρεσία της πατρίδος και την εκτέλεση του καθήκοντος και μάλιστα με δυσμενέστερες συνθήκες επάνδρωσης,σε σύγκριση με μας τους παλαιότερους, που κάνει το έργο σας περισσότερο σημαντικό , δεδομένοπου μας επιτρέπει να είμαστε διπλά  υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό σας και  το σθένος σας

        Με σεβασμό κλίνουμε την κεφαλή και τιμούμε τους πολυάριθμους μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων, αποδίδοντας τον ύψιστο φόρο τιμής στους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες και αγωνιστές, που θυσιάστηκαν στον αγώνα για την προστασία της ακεραιότητας της Ελλάδας. Η ιστορική μνήμη των αγώνων και της προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύτιμο στήριγμα για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις. Υπό τη σκέπη της Παναγίας οι Ένοπλες Δυνάμεις έγραψαν ένδοξες σελίδες ηρωισμού και δόξας, υπερασπίζομενες  τα ιερά και όσια της Πατρίδας. Στο αγώνα τους αυτό τις συνοδεύουν οι προσευχές μας «υπέρ του κατά ξηράν, θάλασσαν και αέρα Φιλοχρίστου ημών στρατού», σύμφωνα και με την δέηση που αναπέμπει αδιαλείπτως η Εκκλησία μας.  

     Στον αγώνα τους αυτό, τις συνοδεύει η ολόψυχη συμπαράστασή μας, η  ολόθερμη αγάπη μας, για τα όσα αγόγγυστα μας προσφέρουν, παρέχοντάς μας συνθήκες ασφάλειας και δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα της προόδου, της ευημερίας, της προκοπής.

 

       Επιπρόσθετα εμείς εδώ στη ΘΡΑΚΗ, που οι σύγχρονες απειλές είναι στη γειτονιά μας, έχουμε την Ιερή Υποχρέωση και  οφείλουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ παρόντες  , μόνιμοι παραστάτες στο Δ’Σ. Στρατού, να  τιμάμε και εμψυχώνουμε  το προσωπικό του έμπρακτα,  με την μαζική μας παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις του,όπως έγινε στη Χθεσινή Μουσική βραδιά που γέμισε το Δημ. Αμφιθέατρο, καθώς και στις Εθνικές Επετείους , όπως επίσης  να μην αφήσουμε  να ατονήσει καμία από της ‘’ημέρες μνήμης’’  και τα Μνημόσυνα, για τα θύματα γενοκτονιών και  όσων έπεσαν υπέρ Πατρίδος (Μακεδονικος Αγώνας, Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού, Θυμάτων Μικρασιατικής Καταστροφής, Κυπριακού Αγώνα , Θυμάτων ΑΤΤΙΛΑ 1974, κ.α.), όταν άλλοι επινοούν δικές τους επετείους, που έρχονται από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,  με ‘’τρένα αγάπης και τιμής’’, για να γιορτάσουν στον Ελλαδικό χώροτην επέτειο του θανάτου του ήρωά τους , που για μας είναι ο σφαγέας του Ελληνισμού όπως και  μεταγενέστεροι  διάδοχοί του.

 

Όλες αυτές οι επέτειοι, αφορούν αγώνες, που χύθηκαν ποτάμια πατριωτικού αίματος  για να ελευθερωθούν, από ‘’Αλύτρωτες Πατρίδες’’ , που ήταν, για να καταλήξουν στη συνέχεια, από τα τραγικά λάθη μας, να αποκαλούνται σήμερα δυστυχώς, ‘’αλησμόνητες πατρίδες’’,από τις  οποίες  μάλιστα κατάγεται η πλειοψηφία των σημερινών κατοίκων της ΘΡΑΚΗΣ.

 

Οφείλουν συνεπώς όλοι,Οικογένεια , Σχολείο, ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο της ΘΡΑΚΗΣ, που αποτελεί τον άλλο μεγάλο Εθνικό  πυλώνα στην Περιοχή και η Εκκλησία , να διδάξουν και να μεταφέρουν στις νέες γενιές , την Ιστορία & την αγάπη για την Ελληνική Σημαία,με σκοπό να τους γίνει βίωμα και να λάβουν έτσι την σκυτάλη της διαδοχής,  για  να είναι ΠΑΝΤΑ συνειδητά παρόντες σε όλες τις Επετείους. Απαιτείται ΑΦΥΠΝΙΣΗ και διαρκής ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ από όλους.  Η γειτονική χώρα δεν έπαψε ΠΟΤΕ , καιροσκοπικά , να εποφθαλμιά για το επόμενο δικό μας λάθος!!!!

 

Ζήτω το Δ’ Σ. Στρατού.

Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Ζήτω το Έθνος.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (**)

Όσοιστην ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ , έχουν διαγραφεί , αν και προσκλήθηκαν ,από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη , ΔΕΝ προσήλθαν στην ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στην Εκκλησία , ΟΥΤΕ μερίμνησαν για εκπροσώπηση των Αρχών που Προΐστανται.  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button