2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IEE (Intelligent Energy Europe – Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη) ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2013 ο Αντιπρόεδρος κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος και ο συνεργάτης του (Senior Expert) κ. Καραχρήστος Χρήστος, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ), παραβρέθηκαν στη 2η συνάντηση του προγράμματος BioEUParks «Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της στερεάς βιομάζας σε εθνικά πάρκα της Ε.Ε. – Exploiting the potentialities of solid biomasses in EU Parks» που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εκπροσώπησε ο κ.

Στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2013 ο Αντιπρόεδρος κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος και ο συνεργάτης του (Senior Expert) κ. Καραχρήστος Χρήστος, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ), παραβρέθηκαν στη 2η συνάντηση του προγράμματος BioEUParks «Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της στερεάς βιομάζας σε εθνικά πάρκα της Ε.Ε. – Exploiting the potentialities of solid biomasses in EU Parks» που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εκπροσώπησε ο κ. Γαλατσίδας Σπύρος, επίκουρος καθηγητής του τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και ο συνεργάτης του (Senior Expert) κ. Γούναρης Νίκος.

 

Στη συνάντηση έγινε αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας του προγράμματος, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος και σχεδιάστηκαν τα επόμενα στάδια. Από τα αποτελέσματα της συνάντησης φάνηκε τελικά ότι οι Έλληνες εταίροι υπήρξαν αποτελεσματικοί στο έργο που παρήγαγαν έως σήμερα.

 

Στο παρασκήνιο της συνάντησης ο κ Κεχαγιόγλου Σταύρος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του DUNA-IPOLY NATIONAL PARK της Ουγγαρίας κ. Pal Kezdy με τον οποίο και συζήτησε για θέματα διαχείρισης, προστασίας, τουριστικής ανάπτυξης και συνεργασίας των δύο Πάρκων. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button