Μήνυμα του υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής

Εσωκομματικές εκλογές για την Νέα Δημοκρατία αυτή τη Κυριακή 30 Μαϊου και στο μήνυμά του ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ αναφέρει τα παρακάτω:

Εσωκομματικές εκλογές για την Νέα Δημοκρατία αυτή τη Κυριακή 30 Μαϊου και στο μήνυμά του ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ αναφέρει τα παρακάτω:

-Αλλάζουμε μαζί με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλάζουμε μαζί με τη ΝΟΔΕ Ξάνθης

-Κάνουμε πράξη το όραμα του νέου αρχηγού μας για ένα κόμμα με: Σύγχρονο πολιτικό λόγο, Αξιοπρέπεια, Ενότητα, Αξιοκρατία, εντιμότητα, Ευθύνη και Ήθος.

Φίλες και Φίλοι της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης
Την Κυριακή 30-05-2010, ΟΛΑ τα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Είναι ιστορική υποχρέωση όλων μας να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του νέου Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα, σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη, χωρίς μηχανισμούς και προσωπικές στρατηγικές, που θα ανταποκρίνεται στο πνεύμα και τις ανάγκες των καιρών, αλλά, κυρίως, θα εκφράζει τις προσδοκίες της βάσης και της κοινωνίας…
Για πρώτη φορά τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν το δικαίωμα της εκλογής απευθείας των Προέδρων της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος (ΝΟΔΕ).
Η αδιαφορία και η μη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες της Κυριακής 30 Μαΐου 2010, στην ουσία σημαίνει παραχώρηση στους λίγους της δυνατότητας και της προοπτικής σχεδιασμού και ανάπτυξης της Παράταξης και του Τόπου μας.
Μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, μέσα σε επτά μόλις μήνες και κάτω από την ηγεσία και την καθοδήγηση του Αντώνη Σαμαρά, το μέχρι πρότινος συντηρητικό, στις διαδικασίες, κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έκανε άλματα δημοκρατικότητας.
Συγκεκριμένα:
– Εκλέγει πλέον τον Πρόεδρο από τα μέλη του κόμματος
– Εκλέγει τον Πρόεδρο της νεολαίας (ΟΝΝΕΔ), απευθείας από τα μέλη της.
– Εκλέγει τους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών και τους Προέδρους των Δημοτικών Επιτροπών απευθείας από τα μέλη του κόμματος.

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Με την επιστολή μου αυτή θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω γνωστή την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, στις προσεχείς εκλογές της 30 Μαΐου 2010 στο Νομό μας.
Επιθυμώ, εφόσον με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον πήχη της πολιτικής, ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Προέδρου του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά. Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα για ποιοτικές αλλαγές και για αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Να είμαστε παρόντες σε όλα τα μικρά ή τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους και να παράξουμε πολιτική που θα βασίζεται στο συμφέρον του τόπου μας και μόνο.
Και κάτι ακόμη – το πιο σημαντικό:
Ενότητα. Ενότητα στην κορυφή. Ενότητα στη βάση, χωρίς διαχωρισμούς και εξαρτήσεις. Ξέρω ότι αυτές τις σκέψεις τις συμμερίζονται πολλοί. Οι περισσότεροι. Δεν αρκούν μόνο οι καλές προθέσεις, όσο προέχει η δυνατότητα υλοποίησής τους.
Καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε μια Νέα, Νέα Δημοκρατία, να την κάνουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη και λόγο στα οργανωμένα μέλη.
Το μόνο που σας υπόσχομαι είναι δουλειά και διεκδίκηση από την κεντρική και τοπική εξουσία του απαιτούμενου σεβασμού και ρόλου στις αποφάσεις της ΝΟΔΕ, χωρίς διαχωρισμούς και φράξιες.
Ζητώ την ψήφο σας για να διαφυλάξουμε το κόμμα μας από συμπεριφορές και πρακτικές που μας πλήγωσαν όλους και οδήγησαν την παράταξη σ’ αυτήν την ταπεινωτική ήττα.
Ζητώ την ψήφο σας για να αναδείξουμε τις διαχρονικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας και να επαναφέρουμε την πολιτική και την ιδεολογία μας στο προσκήνιο, η οποία, ας σημειωθεί, είναι κυρίαρχη σε όλη την Ευρώπη.
Ζητώ την ψήφο σας για να κάνουμε πράξη το όραμα του νέου μας αρχηγού για ένα κόμμα με:
Σύγχρονο πολιτικό λόγο, Αξιοπρέπεια, Ενότητα, Αξιοκρατία, Εντιμότητα, Ευθύνη και Ήθος.
Σας ζητώ να συμμετέχετε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, για να προχωρήσουμε μαζί στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η παράταξη και ο τόπος μας.
Δύναμη μου είστε εσείς οι πολίτες, μέλη της παράταξης, από όπου προέρχομαι.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Περικλής Καρβουνίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button