Το τρίτο μάτι

*Η πρώτη επίσημη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου πομάκων Ν. Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο “Αγριανη” (4ο χλμ. Ξάνθης – Σταυρούπολης).

  πρώτη επίσημη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου πομάκων Ν. Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο “Αγριανη” (4ο χλμ. Ξάνθης – Σταυρούπολης).



fΜια πρώτη συνάντηση – γνωριμία με τη νέα διοίκηση της βιομηχανίας γάλακτος Ξάνθης θα έχουν οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης την Παρασκευή και ώρα 12.00 στα γραφεία της.


 



*Εντονη λοιπόν η διαμαρτυρία του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης για την περικοπή χρηματικού ποσού για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων.


Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι, στα ολοήμερα νηπιαγωγεία 9ο και 14ο οι ίδιοι οι γονείς πληρώνουν για την καθαριότητα του σχολείου και την αγορά αναλώσιμων.


Δωρεάν παιδεία γαρ!


 



*Tην Παρασκευή 11 Απριλίου και ώρα 8μ.μ και το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Ταμιείου Θράκης στην αίθουσα Ξενία του ξενοδοχείου Elisso. 


Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:


* Παρουσίαση των προγραμμάτων :Ελλάδα Διεθνές Σχολείο πολιτισμού και Διεθνές Δίκτυο Αναπτυξιακών Εκπαιδευτικών κέντρων.


* Απολογισμός Έργων κατά την τελευταία 4ετία


* Οικονομικός απολογισμός


* Έργα σε εξέλιξη


* Μελλοντικός σχεδιασμός


* Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 


* Τροποποίηση καταστατικών


 


 


*Μια ευχάριστη επίσκεψη δεχθήκαμε στα γραφεία μας την περασμένη Παρασκευή. Μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου Πετρούσας Δράμας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας και ενημερώθηκαν από τον εκδότη μας Κοσμά Γεωργιάδη για τη διαδικασία έκδοσης μιας επαρχιακής εφημερίδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button