«Προεκλογική δραστηριότητα Φώτη Καραλίδη»

Έντονη η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010. Το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης με την συνοδεία υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων επισκέφτηκε την Γενισσέα όπου συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Έντονη η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη  την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23  Οκτωβρίου 2010. Το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης με την συνοδεία υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων επισκέφτηκε την Γενισσέα όπου συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής.


Το πρωί του  Σαββάτου  23 περιόδευσε μαζί με τους συμβούλους στην αγορά και στα καταστήματα της Ξάνθης όπου άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των μικροπωλητών και στην συνέχεια των καταστηματαρχών της Ξάνθης για τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν.


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας παραβρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη όπου παρακολούθησε  τα  εργαστήρια  της κοινωνικής  πολιτικής και  αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος  και στην συνέχεια  παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού Γεωργίου  Παπανδρέου.


 


 


Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button