Διπλή προπόνηση

«Γεμάτη» μέρα η Τετάρτη για την SKODA ΞΑΝΘΗ που κινείται σε ρυθμούς… Απόλλωνα Σμύρνης. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δουλειά από νωρίς το πρωί. Πριν την πρώτη προπόνηση της ημέρας (10:00) και για μία ώρα περίπου υπήρξε ανάλυση αγώνα σε DVD. Ακολούθησε ο διαχωρισμός της ομάδας σε δύο γκρουπ όπου το πρώτο συνέχισε με ασκήσεις γυμναστηρίου και το δεύτερο με ασκήσεις τεχνικής στα γήπεδα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν για την επόμενη μισή ώρα και στο τέλος της προπόνησης το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις έντασης με παιχνίδια 3 εναντίον 3.

«Γεμάτη» μέρα η Τετάρτη για την SKODA ΞΑΝΘΗ που κινείται σε ρυθμούς… Απόλλωνα Σμύρνης. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δουλειά από νωρίς το πρωί. Πριν την πρώτη προπόνηση της ημέρας (10:00) και για μία ώρα περίπου υπήρξε ανάλυση αγώνα σε DVD. Ακολούθησε ο διαχωρισμός της ομάδας σε δύο γκρουπ όπου το πρώτο συνέχισε με ασκήσεις γυμναστηρίου και το δεύτερο με ασκήσεις τεχνικής στα γήπεδα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν για την επόμενη μισή ώρα και στο τέλος της προπόνησης το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις έντασης με παιχνίδια 3 εναντίον 3. Στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα στο “Le Chalet”.

 

Στην απογευματινή προπόνηση έμφαση δόθηκε σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας αλλά και της επιθετικής ανάπτυξης. Ο Δημήτρης Κομεσίδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ενώ αντίθετα ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Κώστας Φλίσκας και Τζουλιάν Ντε Γκουζμάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button