ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟ Ι.Θ.Τ.Π. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με παρακαταθήκη την περυσινή επιτυχημένη χρονιά συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριοστο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

 

Με παρακαταθήκη την περυσινή επιτυχημένη χρονιά συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριοστο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

 

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί και προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Πρότυπο Κοινωνικό Φροντιστήριο.Στόχος είναι η συμπαράσταση στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, αλλά και στους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας ενάντια στην κρίση που ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία

 

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριοστο Ίδρυμαεθελοντικά θα διδάσκουν:

Ο φιλόλογος-συγγραφέας Θανάσης Μουσόπουλος, θα διδάξει το μάθημα της Έκθεσης ιδεών και τη σύνθεση δοκιμίων και άλλων κειμένων.

 

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν έναν κύκλο που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάιο του  2014 και θα υλοποιούνται, κάθε δεύτερη Τετάρτη, 19.00-21.00.

 

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 19.00,στο χώρο του αναγνωστηρίου «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ» στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.

 

Η φιλόλογος Δήμητρα Κατάκη, θα διδάξει αδίδακτα κείμενα αρχαίων Ελληνικών.

 Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν έναν κύκλο που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάιο του  2014 και θα υλοποιούνται, κάθε Πέμπτη, 17.00-19.00.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, στις 17.00στο χώρο του αναγνωστηρίου «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ» στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, 254102663529282 και στη γραμματεία στο ΅Π΅ καθημερινά 10.00-13.00 και 18.00-21.00

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button