Δημοτικές Εκλογές

Ο Σαλτούρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Τσέπελη

Η δήλωση της υποψηφιότητας του

Φίλες και φίλοι Ξανθιώτες

Δεκατρία χρόνια στον στίβο της πολιτικής δεν συμβιβάστηκα με τίποτα ταπεινό. Δεν συμμερίστηκα την τοπική μυθολογία περί κλειδοκρατόρων, περί εκλεκτών και σωτήρων. Αξιοπρεπώς αλλά και με ισχυρή πίστη και θέληση, αντιστάθηκα και απέκρουσα τους σφετεριστές, τους συκοφάντες, τους προνομιούχους.

Πολιτεύτηκα χωρίς την ψευδαίσθηση ότι μου χρωστάει ο κόσμος. Απεχθάνομαι αυτούς που βιώνουν τη διαρκή παραίσθηση ότι τους ανήκει ο κόσμος.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ξανθιώτες που με τίμησαν επανειλημμένως με την ψήφο τους κρατώντας με όρθιο πολιτικά, παρά τον ανελέητο και ανέντιμο πόλεμο που έχω υποστεί τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που αναγνώρισαν το έργο μου και την εν γένει κοινωνική μαρτυρία μου. Ένα μεγάλο κοινοβουλευτικό έργο για να κρατηθεί η χώρα όρθια, ένας παθιασμένος αγώνας για την αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας των πολιτικών και της πολιτικής.

Ήρθε η ώρα της Αυτοδιοίκησης για εμένα. Πρόκειται για μια συνειδητή όσο και πολιτική επιλογή. Η βουλευτική ιδιότητα δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεισφέρει κανείς. Με γνώμονα πάντα αυτό που πιστεύω ότι είναι η πρώτη ύλη της πολιτικής, ανάληψη ευθύνης, ενεργή όσο και ουσιαστική συμμετοχή, συνέπεια και αυτοθυσία, και με δεδομένο ότι ο κύκλος της πολιτικής δεν έχει κλείσει για μένα, θεωρώ ότι έχω χρέος να συμμετέχω στο δυναμικότερο πεδίο παραγωγής πολιτικής, που είναι ο Α΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ξάνθης με τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο», συμπαραστάτης και αρωγός του Μανώλη Τσέπελη, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πιστεύω ότι τόσο η κοινοβουλευτική εμπειρία μου όσο και το ευρύτερο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρό μου, και φυσικά η πρότερη ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα φανούν χρήσιμα και θα προσθέσουν αξία στη Δημοτική Αρχή.

Στη δημαρχία του Μανώλη Τσέπελη το ισοζύγιο για την πόλη, είναι θετικό. Είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση, την ταπεινότητα και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Ξάνθη.

Σε αυτόν τον αγώνα ζητώ τη στήριξή σας και σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.

Με τιμή, Δημήτρης Σαλτούρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button