Κινητοποιήσεις ΕΛΜΕ Ξάνθης

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης κάλεσε την Πέμπτη 11/7/2013 σε συνάντηση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Β/θμιας Ξάνθης. Στη συζήτηση που έγινε εκεί, αφού αναγνώστηκε, συμπληρώθηκε και ψηφίστηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας, αποφασίστηκε να επιδοθεί μαζικά στους βουλευτές του νομού Ξάνθης. Έγινε πορεία προς το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σαλτούρου ο οποίος απουσίαζε και προς το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κοντού στον γραμματέα του οποίου επιδόθηκε το ψήφισμα και ζητήθηκε ραντεβού τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης κάλεσε την Πέμπτη 11/7/2013 σε συνάντηση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Β/θμιας Ξάνθης. Στη συζήτηση που έγινε εκεί, αφού αναγνώστηκε, συμπληρώθηκε και ψηφίστηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας, αποφασίστηκε να επιδοθεί μαζικά στους βουλευτές του νομού Ξάνθης. Έγινε πορεία προς το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σαλτούρου ο οποίος απουσίαζε και προς το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κοντού στον γραμματέα του οποίου επιδόθηκε το ψήφισμα και ζητήθηκε ραντεβού τις αμέσως επόμενες μέρες. Αποφασίστηκε να ανανεώσουμε τη συγκέντρωσή μας αύριο το πρωί στις 11πμ έξω από το κτίριο του ΟΤΕ για να επιδιώξουμε συνάντηση και με τον Σαλτούρο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ απουσιάζει στην Αθήνα, σε τηλεφωνική, όμως, επικοινωνία δήλωσε ότι στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών και θα στείλει σχετική ανακοίνωση.

 

Εκτός από την πρωινή συγκέντρωση την ίδια μέρα έγινε συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία Ελευθερίας στις 7:30μμ ενώ στη συνέχεια παραβρεθήκαμε σε συνάντηση με φορείς εργαζόμενων και κινήσεις πολιτών στο Εργατικό Κέντρο για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων. Για τις δράσεις αυτές θα βγει ανακοίνωση.

 

Σήμερα 12/7/2013 θα συναντηθούμε στις 11πμ συνάντηση έξω από το κτίριο του ΟΤΕ για επίδοση του ψηφίσματος στον Σαλτούρο και επιδίωξη συνάντησης μαζί του

Την ημέρα που θα οριστεί το ραντεβού με τον Κοντό συγκεντρωνόμαστε μισή ώρα πριν στον τόπο που θα οριστεί το ραντεβού για να στηρίξουμε τη διαμαρτυρία μας.

Τη Δευτέρα 15/7/2013 στις 11πμ στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης θα γίνει ανοιχτό ΔΣ για συζήτηση του τρόπου συνέχισης του αγώνα μας.

 

 

 

 

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button