“Θα κινηθούμε νομικά για Σιμσέκ”

Η περίπτωση του Γιουσούφ Σιμσέκ απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Ξάνθης, με τα…τερτίπια του Τούρκου.

  Η περίπτωση του Γιουσούφ Σιμσέκ απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Ξάνθης, με τα…τερτίπια του Τούρκου.


   Ο 32χρονος μέσος ανακοινώθηκε το Σάββατο (07/06) από την Μπούρσασπορ και είναι σίγουρο πως η ελληνική ομάδα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.



  Το contra.gr επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος τόνισε για το θέμα:


   “Η Ξάνθη είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα έννομα μέσα για να δικαιωθεί.   Θα κατατεθούν τα συμβόλαια που έχουμε υπογράψει με τον παίκτη και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές που θα αποφασίσουν. Είναι 32 ετών και μπορεί να τιμωρηθεί για δύο χρόνια. Ας παίξει μπάλα από τα 34 ως τα 36”. 


  Ο κ. Πανόπουλος έδειξε μάλιστα να απορεί για τον προορισμό του Τούρκου στην φημολογούμενη επιστροφή του στην Τουρκία λέγοντας:


  “Την περασμένη εβδομάδα η Ντενίζλισπορ έλεγε ότι θα τον πάρει πίσω, μετά έλεγαν ότι θα υπογράψει σε άλλη ομάδα και τώρα κατέληξε στη Μπούρσασπορ. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει”. 


  Ο Σιμσέκ ανακοινώθηκε από τη Μπούρσασπορ το απόγευμα του Σαββάτου (07/06) υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλώνοντας μάλιστα χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον τουρκικό σύλλογο. Ο 32χρονος μέσος έχει επιλέξει να αλλάξει συμπεριφορά από τη στιγμή που άλλαξε ο στρατιωτικός νόμος στην Τουρκία και είναι σίγουρο πως το σίριαλ αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια για την Ξάνθη. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button