Η αποστολή για την Κρήτη

Ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τη SKODA ΞΑΝΘΗ. Στις 10:00 και σε ένα κρύο πρωινό με τσουχτερό αέρα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις τελευταίες ασκήσεις τους πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης για το Κύπελλο με τον ΟΦΗ. Ο Ρουμάνος προπονητής μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το σημερινό  πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης.

Ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τη SKODA ΞΑΝΘΗ. Στις 10:00 και σε ένα κρύο πρωινό με τσουχτερό αέρα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις τελευταίες ασκήσεις τους πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης για το Κύπελλο με τον ΟΦΗ. Ο Ρουμάνος προπονητής μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το σημερινό  πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης. Αυτοί είναι: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Σολτάνι, Ορφανίδης Π.

 

Μπέρτος (7), Παπαστεριανός (7), Λισγάρας (4) και Βασιλακάκης (4) που έφτασαν στο όριο των κίτρινων καρτών, αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής την 25η αγωνιστική με τη Νίκη Βόλου. Ο Μπέρτος θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (26η) ενώ ο Παπαστεριανός από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button