ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και Ατρόμητος στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή το μεσημέρι. Στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχουν περισσότερη πρωτοβουλία κινήσεων. Στην 6η θέση της βαθμολογίας η SKODA ΞΑΝΘΗ με 35 βαθμούς.

 

Περιγραφή αγώνα

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και Ατρόμητος στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή το μεσημέρι. Στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχουν περισσότερη πρωτοβουλία κινήσεων. Στην 6η θέση της βαθμολογίας η SKODA ΞΑΝΘΗ με 35 βαθμούς.

 

Περιγραφή αγώνα

Την Κυριακή το μεσημέρι στο Skoda Ξάνθη Arena η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχθηκε τον Ατρόμητο σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκά εισιτήρια στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στην βασική 11άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ επανήλθε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι κι αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή στην σύνθεση μιας και ο Νιγηριανός φορ πήρε την θέση του τιμωρημένου Νικολά Μαρίν.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με δύο κεφαλιές χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν και στην συνέχεια η SKODA ΞΑΝΘΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη πρωτοβουλία κινήσεων και προσπαθούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου που είχε κατά κανόνα σωστή αλληλοκάλυψη από το χώρο της μεσαίας γραμμής με πολυπρόσωπο κέντρο. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 παικτών στο πρώτο μέρος από το οποίο είναι γεγονός ότι απουσίαζε η τεράστια ευκαιρία.

Η επανάληψη ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δύο πάγκους και οι πρώτες καλές στιγμές άργησαν να έρθουν. Πρώτα ο Ναπολεόνι στο 57’ έφτασε κοντά στο γκολ και στην συνέχεια ο Μαρσελίνιο επιχείρησε ένα καλό σουτ στο 59’. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο 61’ πέρασε στο παιχνίδι τον Βαγγέλη Πλατέλλα στην θέση του Ονουάτσι και λίγο αργότερα ο Δημούτσος μπήκε στην θέση του Ουντότζι για τον Ατρόμητο. Η επόμενη κίνηση από τον Εβρίτη τεχνικό ήταν να περάσει στη θέση του Μάνταλου τον Ντάνι στο 68’ κι ενώ το παιχνίδι συνέχιζε να έχει την ίδια εικόνα. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη πρωτοβουλία κινήσεων με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν πρωτίστως τα μετόπισθεν και ψάχνοντας χώρους στην κόντρα επίθεση. Ο Σουμπίνιο με φάουλ απείλησε όπως και ο Ντιέ λίγο αργότερα με τους τερματοφύλακες να σώζουν τις εστίες τους ενώ ο Ντάνι ήταν άτυχος στο συρτό σουτ στο 83’. Μέχρι και το τέλος τίποτα δεν στάθηκε ικανό να αλλάξει το 0-0 στο γήπεδο των Πηγαδίων και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό.

 

Φάσεις

2’ Σέντρα του Μπρίτο την κεφαλιά του Ουτόντζι μπλόκαρε εύκολα ο Λοντίγκιν.
4’ Κεφαλιά του Φυτανίδη άστοχη μετά από κόρνερ.
24’ Κόρνερ του Μάνταλου ο Γούτας πήδηξε πιο ψηλά και πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
35’ Σουτ του Μάνταλου από το ύψος της περιοχής η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Γούτα που μέσα στην περιοχή έκανε το κοντρόλ όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.
38’ Σουτ του Φλίσκα, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
57’ Σέντρα συρτή παράλληλη του Μάντζιου από δεξιά ο Ναπολεόνι βρέθηκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ για να κοντράρει σε αμυντικό και στην συνέχεια από κοντά αλλά εκτός ισορροπίας ο Ιταλός φορ αστόχησε.
67’ Ο Μαρσελίνιο έκανε το σουτ αλλά ο Γούτας δεν μπόρεσε να παρεμβληθεί στην πορεία της μπάλας όπως θα ήθελε.
74’ Ο Μαρσελίνιο έκανε την προωθημένη πάσα ο Σολτάνι πήρε την μπάλα ανάμεσα από δύο αμυντικούς αλλά στην συνέχεια τον πρόλαβαν λίγο πριν σουτάρει.
77’ Το φάουλ του Σουμπίνιο βρήκε στο τείχος με την μπάλα να παίρνει τροχιά για γκολ αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά με τον διεθνή γκολκήπερ να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
80’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Ντιέ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ράντμαν.
83’ Μετά από όμορφη ενέργεια των γηπεδούχων, ο Ντάνι από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο.

 

Διαιτητής: Θάνος Δημήτρης (ΕΠΣ Γρεβενών)

Α’ Βοηθός: Κωσταράς Πολυχρόνης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Ιορδάνης (ΕΠΣ Καστοριάς)

4ος Διαιτητής: Στυλιαράς Δημήτρης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: 78’ Φυτανίδης


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Ντιέ, Φλίσκας, Μάνταλος (68’ Ντάνι), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (86’ Ράνος), Ονουάτσι (61’ Πλατέλλας).

Ατρόμητος Αθηνών: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (89’ Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο (83’ Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Ουντότζι (65’ Δημούτσος), Μάντζιος.

 

 

Δηλώσεις προπονητών

Νίκος Αναστόπουλος (Ατρόμητος Αθηνών):

 

«Ήταν ένας θετικός πόντος στην προσπάθεια που κάνουμε κι αφορά την είσοδό μας στα play off. Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε δεν θέλουμε να χάνουμε. Στο α’ μέρος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα με αποτέλεσμα η SKODA ΞΑΝΘΗ να είχε την κατοχή. Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε και μας μένει μία πίκρα όσο αφορά τις χαμένες ευκαιρίες μας. Προχωράμε και κοιτάζουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη.»

Μαρίνος Ουζουνίδης (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μιας και ο Ατρόμητος λόγω πρόσφατων αποτελεσμάτων αλλά κι εμείς λόγω των εντός έδρας ηττών, οπότε ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Αν κερδίζαμε στα προηγούμενα παιχνίδι όλα θα ήταν διαφορετικά μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από την συγκέντρωση και την πειθαρχία όχι όμως και από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όποιος πετύχαινε το γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα κέρδιζε. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη πάρει 20 βαθμούς στον δεύτερο γύρο και στα τελευταία παιχνίδια θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Εισιτήρια: 1091

Εισπράξεις: 6.575,5 €

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button