Κατοχή μπάλας

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ και για την Πέμπτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ήταν στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια στις 16:00 και ξεκίνησαν δουλειά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επερχόμενη αναμέτρηση και στο τέλος να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της την 9η φετινή νίκη. Στο σημερινό πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας σε περιορισμένους χώρους.

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ και για την Πέμπτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ήταν στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια στις 16:00 και ξεκίνησαν δουλειά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επερχόμενη αναμέτρηση και στο τέλος να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της την 9η φετινή νίκη. Στο σημερινό πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας σε περιορισμένους χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάκης Πρίττας ενώ και ο Σπύρος Βάλλας δεν ολοκλήρωσε το κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Διαιτητές

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Skoda Ξάνθη Arena την Κυριακή στις 15:00 θα διευθύνει ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) – Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button