Πολλά γκολ στο φιλικό

Φιλική αναμέτρηση είχαμε την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετώπισαν την Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου, ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Το τελικό 7-0 που διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ με σουτ του Ντιέγκο Κιντάνα στο πρώτο ημίχρονο (15′ 30′) και τα τέρματα των Γούτα (2), Γκαγκολάρι, Τσουμάνη, Σταθάκη στην επανάληψη μικρή σημασία έχει καθώς περισσότερο μέτρησε η διάθεση και η απόδοση των νεαρών παικτών.

   Φιλική αναμέτρηση είχαμε την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετώπισαν την Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου, ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.


   Το τελικό 7-0 που διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ με σουτ του Ντιέγκο Κιντάνα στο πρώτο ημίχρονο (15′ 30′) και τα τέρματα των Γούτα (2), Γκαγκολάρι, Τσουμάνη, Σταθάκη στην επανάληψη μικρή σημασία έχει καθώς περισσότερο μέτρησε η διάθεση και η απόδοση των νεαρών παικτών.


    Η σύνθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ: Βρονταράς (46′ Ζαρόπουλος), Μπέρτος, Στιούαρτ (46′ Τσουμάνης), Κομεσίδης (46′ Γούτας), Σταθάκης, Γκαγκολάρι, Βασιλακάκης (44′ Χαριτίδης), Καθάριος, Κιντάνα (46′ Μελισσόπουλος), Μάνταλος, Ζεάν Καριόκα (65′ Λαζαρίδης).


Οι παίκτες που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα μαζί με τους Μπούγκα – Σάντος Γκλέισον, ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα με αερόβιο τρέξιμο.



 


Ο Ουζουνίδης


νέος προπονητής


Bέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Χρήστου Πανόπουλου με το Μαρίνο Ουζουνίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της SKODA Ξάνθης τη νέα περίοδο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον νεαρό τεχνικό (παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου) και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.


Η συμφωνία, βέβαια, δεν έχει υπογραφεί ακόμα, ωστόσο, το θέμα είναι τυπικό…


Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο, όλα συνηγορούν στο ότι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν, αφού δεν θέλει να είναι βοηθός του Ουζουνίδη.


Επίσης,  αναμένεται να επιστρέψει ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος, πιθανότατα, θα αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button