ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ;


Αρχές Σεπτεμβρίου, πιθανόν να λειτουργήσει το νέο ξενοδοχείο της πόλης μας στην περιοχή του Καζίνο Ξάνθης. Περιμένουμε τη σχετική ενημέρωση.


 


Ο ΣΑΠΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ;


Ακουσα χωρίς να το επιβεβαιώσω ότι ο Χρήστος Σάπκας έχει στα χέρια του αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο Νομό Ξάνθης… Λέτε να καλύψει τη θέση του Στάθη;


 


Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ;


Αυτή τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο γήπεδο του ΑΟΞ με τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν εκείνη την ώρα στην πόλη της Ξάνθης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! Λέτε να γίνουν… όλα ΜΟΥΣΚΕΜΑ;;;


 


Ο ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 88,8


Στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας το Ράδιο Αρβύλα 88,8 και συνεχίζει καθημερινά 9, 11 το πρωί και 1 το μεσημέρι ο Κοσμάς Γεωργιάδης να σας ενημερώνει για την τοπική επικαιρότητα. Εγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική ενημέρωση με σεβασμό στην ακροατή… Συντονιστείτε… 88,8 fm


 


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…


Πρεμιέρα σήμερα για τη Σκόντα Ξάνθη. Στα Πηγάδια και ώρα 21.15 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Με φιλάθλους του ΠΑΟΚ ή χωρίς, θα δείξει… Μακάρι να πάνε όλα καλά…


 


Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ


Σε καφενείο της Πεζούλας είδαμε προχθές τον Αλέκο Κοντό να συζητά με κατοίκους της περιοχής θέματα που τους απασχολούν…


 


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ Ο… “ΑΓΩΝΑΣ”


Από την Τρίτη ο “ΑΓΩΝΑΣ” και πάλι έγχρωμος, 20σέλιδος και… προεκλογικός. Αναζητήστε τον… Στις 10 Σεπτεμβρίου


 


Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο δημαρχιακό μέγαρο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια λογοδοσία του δημάρχου Ξάνθης (έκθεση πεπραγμένων έτους 2006). Στην εκδήλωση μπορούν να παρεβρεθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Ξάνθης.


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24.08.07 ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ


ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ


Σας γνωστοποιούμε απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, όπως αυτή έχει κοινοποιηθεί προς την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ και τις αρμόδιες αρχές.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αποφάσισε τα ακόλουθα:


1. Από τα συνολικά τρεις χιλιάδες εφτακόσια ενενήντα πέντε (3.795) εκδοθέντα εισιτήρια, θα διατεθούν από την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, χίλια εννιακόσια δέκα (1.910) εισιτήρια για τις κερκίδες Α, Β Γ και χίλια οχτακόσια ογδόντα πέντε (1.885) εισιτήρια για τις κερκίδες Α1, Β1, Γ1 όλα σε μέλη της Π.Α.Ε. που κατέχουν κάρτα μέλους και κατά την είσοδό τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας για την αντιπαραβολή των στοιχείων.


2. Η κερκίδα Δ’ του γηπέδου της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ θα παραμείνει κλειστή, συνέπεια μη επιθυμίας της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ για χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ομάδας της, (Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ) .


3. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗΣ θα εισέλθουν από τις κερκίδες Α, Β Γ, Α1, Β1, και Γ1 και θα καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες.


4. Οι επίσημοι, προσκεκλημένοι και VIPS θα εισέλθουν από τις Θύρες Β και Γ για την κερκίδα Β του γηπέδου.


5. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.


6. Το λεωφορείο της αποστολής της ομάδας της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο πάρκινγκ έξω από την κερκίδα Α’ του γηπέδου, φρουρούμενο.


7. Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ 48 ώρες προ της έναρξης του αγώνα να παραδώσει κατάσταση του προσωπικού ασφαλείας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ) στο γραφείο Αστυνόμευσης – Ασφάλειας της Α.Δ. Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button