Διπλή προπόνηση

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τετάρτη. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολούθησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης και στην συνέχεια τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου στην τακτική ενώ το απόγευμα μετά την νευρομυική συναρμογή δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχή μπάλας και στα τελειώματα φάσεων. Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ο Σάντος Γκλέισον που μαζί με τον τιμωρημένο λόγω κόκκινης κάρτας Νικολά Μαρίν, θα απουσιάσουν από το κυριακάτικο παιχνίδι (18:15) με τον Παναθηναϊκό.

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τετάρτη. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολούθησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης και στην συνέχεια τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου στην τακτική ενώ το απόγευμα μετά την νευρομυική συναρμογή δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχή μπάλας και στα τελειώματα φάσεων. Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ο Σάντος Γκλέισον που μαζί με τον τιμωρημένο λόγω κόκκινης κάρτας Νικολά Μαρίν, θα απουσιάσουν από το κυριακάτικο παιχνίδι (18:15) με τον Παναθηναϊκό. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός της επιστροφής του Δημήτρη Κομεσίδη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

 

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου, είχε σήμερα τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές της Διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών της ξανθιώτικης ομάδας. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν μεριμνήσει και για την τούρτα γενεθλίων η οποία κόπηκε πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button