Ο φιλόλογος-συγγραφέας κ. Θανάσης Μουσόπουλος και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί και προκειμένου να βοηθήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα Πρότυπο Κοινωνικό Φροντιστήριο Έκθεσης.Στόχος είναι το μάθημα της Έκθεσης ιδεών και η σύνθεση δοκιμίων και άλλων κειμένων, να διδαχθούν ΔΩΡΕΑΝ σε μαθητές/μαθήτριες Λυκείου.

Ο φιλόλογος-συγγραφέας κ. Θανάσης Μουσόπουλος και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί και προκειμένου να βοηθήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα Πρότυπο Κοινωνικό Φροντιστήριο Έκθεσης.Στόχος είναι το μάθημα της Έκθεσης ιδεών και η σύνθεση δοκιμίων και άλλων κειμένων, να διδαχθούν ΔΩΡΕΑΝ σε μαθητές/μαθήτριες Λυκείου. Τα μαθήματα θα υλοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη και θα περιλαμβάνουν έναν κύκλο που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του  2013με δεκαπέντε θέματα και επίκαιρα προβλήματα.

 

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, στις 19:00 στο χώρο του αναγνωστηρίου «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ» στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.

 

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 09:00-21:00 στα τηλέφωνα του Ιδρύματος 25410 26635 και 25410 29282.

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.