ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ – ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Την 19.07.2010 και ώρα 22.40’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός (α’ δράστης) ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προάγει σε πορνεία την συνομήλικη ημεδαπή σύζυγό του με σκοπό την κερδοσκοπία όταν παρέδωσε αυτήν σε αστυνομικό της Α. Δ. Ξάνθης που παρουσιάστηκε ως πελάτης, έναντι χρηματικού προσημειωμένου τιμήματος 50 ευρώ το οποίο ανευρέθη και κατασχέθηκε στην κατοχή της β’ δράστιδος.

Την 19.07.2010 και ώρα 22.40’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης,  26χρονος ημεδαπός (α’ δράστης) ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προάγει σε πορνεία την συνομήλικη ημεδαπή σύζυγό του με σκοπό την κερδοσκοπία όταν παρέδωσε αυτήν σε αστυνομικό της Α. Δ. Ξάνθης που παρουσιάστηκε ως πελάτης, έναντι χρηματικού προσημειωμένου τιμήματος 50 ευρώ το οποίο ανευρέθη και κατασχέθηκε στην κατοχή της β’ δράστιδος.


Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι τα ραντεβού της Β’ δράστιδος η οποία στερείτο πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου κανόνιζε μια 37χρονη ημεδαπή (γ΄δράστιδα) η οποία επίσης συνελήφθη. Κατασχέθηκε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 50 ευρώ καθώς και το κινητό τηλέφωνο της γ’ δράστιδος.


Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button