Παρουσίαση Nathan Ellington

Την επίσημη παρουσίαση του Nathan Ellington πραγματοποίησε η ΠAE SKODA ΞΑΝΘΗ στους δημοσιογράφους. Ο κύριος Πιαλόγλου ανέφερε ότι το νέο απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ είναι μια σειρά από ενέργειες που ως στόχο έχουν να φέρουν την ομάδα πιο ψηλά. Στην συνέχεια ο Nathan Ellington δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την επίσημη παρουσίαση του Nathan Ellington πραγματοποίησε η ΠAE SKODA ΞΑΝΘΗ στους δημοσιογράφους.


Ο κύριος Πιαλόγλου ανέφερε ότι το νέο απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ είναι μια σειρά από ενέργειες που ως στόχο έχουν να φέρουν την ομάδα πιο ψηλά.


Στην συνέχεια ο Nathan Ellington δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.



Ερ. Δημοσιογράφου: Ήρθες σε μια ομάδα που για φέτος αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα. Τι έχεις μάθει στην μέχρι τώρα πορεία σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει την ομάδα


Nathan Ellington: Είμαι επιθετικός, δουλειά μου είναι να σκοράρω και είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έχω παίξει σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και έχω σκοράρει σε όλες. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω καλά για να σκοράρω σε όσα περισσότερα ματς γίνεται.


Πως νιώθεις που ήρθες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στην SKODA ΞΑΝΘΗ


Nathan Ellington: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και ειδικά στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη γιατί θέλω να παίξω πολύ σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα


Στο προχθεσινό φιλικό σκόραρες. Πως ένιωσες, ποιες οι εντυπώσεις από την ομάδα τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο.


Nathan Ellington: Ένιωσα πάρα πολύ ωραία γιατί είχα καιρό να παίξω και σκόραρα. Όλοι είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι και ειδικά οι φίλαθλοι. Οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν στην Αγγλία και δεν υστερούν πουθενά.


Στο φιλικό σε είδαμε να βγαίνεις στην περιοχή από πίσω. Πως σου αρέσει να παίζεις στο γήπεδο.


Nathan Ellington: Μου αρέσει να βγαίνω πίσω από την άμυνα να παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Μου αρέσουν επίσης τα πολλά σουτ και μου αρέσει να παίζω στην μικρή περιοχή και να ψάχνω τις κεφαλιές.


 Θεωρείς ότι ο ερχομός σου στην SKODA ΞΑΝΘΗ θα σε βοηθήσει να μπεις στην Εθνική Βοσνίας.


Nathan Ellington: Για μένα είναι πρόκληση ο ερχομός μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός Αγγλίας. Όσο αφορά την Εθνική Βοσνίας, δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει αξιώσεις στην διεκδίκηση μου.


Την Τετάρτη αρχίζει ο 2ος γύρος του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Νιώθεις έτοιμος αν σε καλέσει ο προπονητής να αγωνιστείς


Nathan Ellington: Νιώθω έτοιμος να παίξω, Βέβαια μαθαίνω ακόμη το παίξιμο της ομάδας και σίγουρα θα χρειαστώ κάποια παιχνίδια. Απλά είμαι επιθετικός και αυτή την δουλειά θα προσπαθήσω να κάνω.”


Τελειώνοντας ο Nathan Ellington ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην παρουσίαση. Επίσης ευχαρίστησε και την διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε και υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα.



Αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε και χθες το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.


Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές (ο Oday επιστρέφει 8/1 και ο Ταιντέρ εξακολουθεί να έχει άδεια λόγω της ίωσης) με μοναδικά προβλήματα αυτά του Ζίεντσουκ που ανεβάζει ρυθμούς και του Τζιωρτζόπουλου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.


Αποστολή: GSPURNING, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, LUCIANO, JAGGY, POY, ΒΑΛΛΑΣ, ΜΠΕΡΤΟΣ, QUINTANA, ELLINGTON, IVAN, ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, MARCELINIO, ΦΛΙΣΚΑΣ, ΤΖΙΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΑΝΗΣ


 



ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


Μετά τον διορισμό μου ως μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου Β’ της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κο ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ για την τιμητική θέση που είχε αναθέσει.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


 



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:


Αργεί η “μπλε” κάρτα


του Σίσιτς


Αμφίβολος για τον αγώνα με την Ξάνθη παραμένει ο Μίρνες Σίσιτς, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα η “μπλε” κάρτα του Σλοβένου. Ο Σίσιτς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, αλλά προς το παρών δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Θύμιο Γεωργούλη. Από κει και πέρα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την ομάδα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button