Δήλωση βουλευτή Ξάνθης και εισηγητή της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Άμυνας μετά από τη συνάντηση του με τον υφυπουργό Άμυνας κ. Ελευσινιώτη:

Είχα σήμερα συνάντηση εργασίας εφ’ όλης της ύλης  με τον υφυπουργό Άμυνας κ. Ελευσινιώτη. Τη συνάντηση απασχόλησαν ιδιαίτερα τα θέματα του νομού Ξάνθης και της Θράκης γενικότερα, με ξεχωριστή προτεραιότητα στο ζήτημα που έχει ανακύψει με την αιφνίδια αποστολή παράνομων μεταναστών στις Σχολές Αστυνομίας. Με δεδομένη τη δέσμευση του υπουργού κ.

Είχα σήμερα συνάντηση εργασίας εφ’ όλης της ύλης  με τον υφυπουργό Άμυνας κ. Ελευσινιώτη. Τη συνάντηση απασχόλησαν ιδιαίτερα τα θέματα του νομού Ξάνθης και της Θράκης γενικότερα, με ξεχωριστή προτεραιότητα στο ζήτημα που έχει ανακύψει με την αιφνίδια αποστολή παράνομων μεταναστών στις Σχολές Αστυνομίας. Με δεδομένη τη δέσμευση του υπουργού κ. Δένδια για «απολύτως προσωρινή» παραμονή των παράνομων μεταναστών στις σχολές, ζήτησα να υπάρξει άμεση μετακίνησή τους σε στρατόπεδα εκτός Ξάνθης και εκτός Θράκης, γνωρίζοντας ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα πλαίσια των ευρύτερων σχεδιασμών αναδιοργάνωσης της αξιοποίησης των στρατοπέδων. Ο υφυπουργός Άμυνας κ. Ελευσινιώτης με διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει κατά απόλυτη προτεραιότητα το ζήτημα. Επίσης στη συνάντηση συζητήσαμε και άλλα ζητήματα που αφορούν το νομό Ξάνθης, τη Θράκη γενικότερα αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις στο σύνολό τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button