Τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης των “Πολιτών για την Αλλαγή”

Προς

Τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου

κ. Δημαρχόπουλο,

Ενταύθα

 

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Στυλιανίδη.

 

 

Παρακαλούμε να εντάξετε τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση ως εκτός ημερήσιας διάταξης:

 

Προς

Τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου

κ. Δημαρχόπουλο,

Ενταύθα

 

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Στυλιανίδη.

 

 

Παρακαλούμε να εντάξετε τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση ως εκτός ημερήσιας διάταξης:

 

1.Ως γνωστών η πεζογέφυρα στο δημοτικό διαμέρισμα Κιμμερίων εδώ και κάποιους μήνες υπέστη καθίζηση με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να διασχίσουν την μοναδική υπάρχουσα πια γέφυρα διπλής κυκλοφορίας, η οποία είναι ακατάλληλη για τους πεζούς διότι οι φωτεινοί σηματοδότες της δεν λειτουργούν αλλά και η κατασκευή της δεν προβλέπει την ασφαλή διέλευση μεγάλου αριθμού πεζών. Αυτές τις μέρες οι συμπολίτες μας Μουσουλμάνοι γιορτάζουν το Ραμαζάνι με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη διέλευση πεζών προς το παρακείμενο τζαμί και ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα να είναι αυξημένος

Ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή ώστε να επιληφθεί του θέματος;

 

2. Εδώ και αρκετούς μήνες δεν λειτουργεί ο ανελκυστήρας στο υποθηκοφυλακείο της πόλης το οποίο στεγάζεται σε δημοτικό ακίνητο. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από συμπολίτες μας οι οποίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά και παρά τις παρεμβάσεις μας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες το πρόβλημα δεν έχει επιληφθεί.

Το θέμα χρήζει άμεσης επίλυσης! Πότε επιτέλους προτίθεστε να αποκαταστήσετε τη βλάβη;

 

3. Παρακαλούμε να ενημερωθούν επίσημα τα μέλη του  Δημοτικού  Συμβουλίου για τα αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Πιστεύουμε πως με τη σωστή αξιοποίηση των προσληφθέντων είναι ευκαιρία να λυθούν ορισμένα χρονίζοντα προβλήματα του δήμου.

Υπό αυτή τη έννοια παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τους τομείς τους οποίους έχετε ιεραρχήσει ως σημαντικότερους για τη στελέχωσή τους, την κατανομή των εργασιών και τον αριθμό των ατόμων που απασχολούνται  σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button