Αιτήσεις για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ο Δήμος Ξάνθης δια του  Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στα πλαίσια της δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να θητεύσουν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξάνθης για 2η συνεχή χρονιά, καλεί όλες τις μητέρες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Ο Δήμος Ξάνθης δια του  Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στα πλαίσια της δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να θητεύσουν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξάνθης για 2η συνεχή χρονιά, καλεί όλες τις μητέρες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Μυλλέρου 73-77, 10436, Αθήνα, από 13/07/2012 για τη φύλαξη των παιδιών τους σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς δωρεάν για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2012- Ιούλιος 2013.

 Ενταγμένοι στη δράση Βρεφονηπιακοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ξάνθης είναι οι εξής:

 1)      Α΄ Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός, Γ. Κονδύλη 32

2)      Γ’ Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός, Τέρμα Βασ. Σοφίας

3)      Ε’ Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός, Λευκάδος 2 (Πλατεία Μητροπόλεως)

4)      Η’ Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός, Τέρμα Γεωργίου Πολίτου, Χρύσα

5)      Βρεφικός Σταθμός Ξάνθης, Τέρμα Βασ. Σοφίας

 

 Για πληροφορίες και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης και των δικαιολογητικών μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2541072888, Κα Γιαννακίδου Δήμητρα, οδός: Βενιζέλου 30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr  .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button