“Πανάκριβες δράσεις και μελέτες της περιφέρειας , μέσα στην επώδυνη κρίση! Λεφτά υπάρχουν!!!”

Την στιγμή που η τουριστική κίνηση στην περιφέρεια δοκιμάζεται, η προβολή έχει αποτύχει και  οι ξενοδόχοι έχουν σοβαρά προβλήματα η περιφέρεια προχωρά σε υλοποίηση πανάκριβων δράσεων, μέσα σε περίοδο που το κάθε ευρώ εξοικονομείται από το υστέρημα του κάθε πολίτη σε ανέχεια, του μισθωτού του συνταξιούχου και όχι μόνον.

Την στιγμή που η τουριστική κίνηση στην περιφέρεια δοκιμάζεται, η προβολή έχει αποτύχει και  οι ξενοδόχοι έχουν σοβαρά προβλήματα η περιφέρεια προχωρά σε υλοποίηση πανάκριβων δράσεων, μέσα σε περίοδο που το κάθε ευρώ εξοικονομείται από το υστέρημα του κάθε πολίτη σε ανέχεια, του μισθωτού του συνταξιούχου και όχι μόνον. Οι δράσεις αυτές θα μπορούσαν να γίνουν και τα αποτελέσματά τους να επιτευχθούν  με υποπολλαπλάσιο κόστος και δίχως εργολαβικό κέρδος.Την στιγμή που λείπουν τα έντυπα τουριστικής προβολής, το στοιχειώδες απαιτούμενο σε όλη την περιφέρεια, σε σχέση με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα , η περιφέρεια προχωρά σε ανοικτο διαγωνισμο για την επιλογη εργολάβου για την «Φιλοξενία διαμορφωτών κοινής γνώμης», με προϋπολογισμό 105.000 €, που αφορά πρόσκληση και φιλοξενία  τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων, κλπ. Υποστηρίζουμε μια δυναμική τουριστική προβολή, διαφωνούμε, όμως,  κάθετα με τέτοιες πολυδάπανες ενέργειες και δράσεις, που θεωρούμε ότι κινούνται εκτός χρόνου και τόπου!!

Με την ευκαιρία δηλώνουμε ότι διαφωνούμε ευθέως με το ξένο προς την φτώχεια της χώρας και των πολιτών υπολογιζόμενο κόστος των €199.722,36,για την σύνταξη του σχεδίου με τίτλο «Προστασία και διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» στο πλαίσιο του έργου «Σχέδιο διαχείρισης και Κανονισμός Λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης».

Ο Γιώργος Παυλίδης αντιδρώντας στην κατάσταση αυτή ανέφερε

« Αυτές τις πρακτικές και τις επιλογές τις απορρίπτουμε. Προσδιορίζουν αμοιβές και δράσεις με λογικές ευμάρειας, που δεν γίνονται ανεκτές.  Δεν κατάλαβαν ποτέ ότι βιώνουμε ως κοινωνία μια βαθύτατη κρίση και τα δεδομένα όλων έχουν αλλάξει. Ότι η κοινωνία είναι φτωχότερη ! Ας προσαρμοστούν στην πραγματικότητα  για να εξοικονομήσουν χρήματα για την κοινωνία μας!.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button