ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιστολή στους προέδρους και στα μέλη των ΝΟΔΕ της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαριστώντας τους για τη συνδρομή και τη συμμετοχή τους στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Επιστολή στους προέδρους και στα μέλη των ΝΟΔΕ της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαριστώντας τους για τη συνδρομή και τη συμμετοχή τους στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

 

Θα ήθελα με την επιστολή αυτή να σε ευχαριστήσω και γραπτώς για την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια σου στη επίτευξη του κοινού στόχου που είχαμε θέσει, την εντυπωσιακή άνοδο των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας  στη Μακεδονία και τη Θράκη (από 4,5 έως και 13 ποσοστιαίες μονάδες) και τη νίκη της λογικής απέναντι στην ανέξοδη υποσχεσιολογία και τον επικίνδυνο λαϊκισμό της δεκαετίας του ’80 στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Γνωρίζω καλά τι σημαίνει να καλείσαι να διαχειριστείς το θυμό, την οργή, την απογοήτευση των συμπολιτών σου, μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η σφοδρή οικονομική κρίση. Και τα κατάφερες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

 Πετύχαμε μαζί να ξυπνήσουμε το θεριό, να ενεργοποιήσουμε τα αντανακλαστικά των ψηφοφόρων της ΝΔ, να μεταφέρουμε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο το μήνυμα πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να ρισκάρουμε με το μέλλον το παιδιών μας.

Βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες και τους εξηγήσαμε με απλά λόγια τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ, τα ολέθρια αποτελέσματα που θα είχε η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τις συνιστώσες της αποσύνθεσης. Οι πολίτες μίλησαν.

Τώρα πλέον είναι στο χέρι του Αντώνη Σαμαρά να παλέψει μέσα σε ένα δυσμενές διεθνές περιβάλλον, με πολλούς από τους άσπονδους φίλους μας να μας περιμένουν στη γωνία, για να αποκτήσουμε και πάλι το δικαίωμα στην ελπίδα, το δικαίωμα σε μια καλύτερη επόμενη ημέρα.

Γιατί ο ελληνικός λαός ξεπέρασε τα όρια των αντοχών του. Και έχει δικαίωμα να περιμένει απτά, χειροπιαστά αποτελέσματα από την παράταξη που εμπιστεύτηκε με τη ψήφο του.

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τον ωραίο αγώνα που έδωσες, έχουμε υποχρέωση αυτές τις δύσκολες ώρες να μείνουμε δίπλα στο λαό, να τον στηρίξουμε και προπάντων, να μην τον ξεχάσουμε, να μην τον προδώσουμε.

 

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button