«Ανησυχούμε έντονα για την καθυστέρηση υλοποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια ΑΜΘ»

«Τα γνωστά αργά αντανακλαστικά, τα αλλεπάλληλα λάθη, η αναποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν , εκτός των άλλων, την διοίκηση της περιφέρειας μας και στον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων .Η κατάσταση κινείται μεταξύ μεγάλης καθυστέρησης και στασιμότητας περί την υλοποίηση του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, και μας προβληματίζει έντονα. Τα πρόστιμα είναι ορατά στον ορίζοντα και ανησυχούμε έντονα για τις συνέπειες αλλά και για το κόστος που , υπό την πίεση του χρόνου πλέον, φοβόμαστε ότι θα επιβαρύνει το έργο.

«Τα γνωστά αργά αντανακλαστικά, τα αλλεπάλληλα λάθη, η αναποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν , εκτός των άλλων, την διοίκηση της περιφέρειας μας και στον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων .Η κατάσταση κινείται μεταξύ μεγάλης καθυστέρησης και στασιμότητας περί την υλοποίηση του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, και μας προβληματίζει έντονα. Τα πρόστιμα είναι ορατά στον ορίζοντα και ανησυχούμε έντονα για τις συνέπειες αλλά και για το κόστος που , υπό την πίεση του χρόνου πλέον, φοβόμαστε ότι θα επιβαρύνει το έργο. Ελπίζουμε αλλά και εφιστούμε την προσοχή να μην φθάσουμε σε πρόστιμα, ούτε να ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες οικονομικής επιβάρυνσης με αναθέσεις όπως γράφεται, στο όνομα του κατεπείγοντος», δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button