Πολιτική

Συναντήσεις Ελένης Γερασιμίδου στην Ξάνθη

Πλούσια συζήτηση έγινε στις συναντήσεις της υποψηφίας ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μάη.

            Αναδείχτηκε η ανάγκη αποφασιστικής ενίσχυσης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις επερχόμενες ευρωεκλογές ως η καλύτερη καταδίκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης των πολέμων, της φτώχειας και της εκμετάλλευσης και των κομμάτων που τη στηρίζουν. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε οι πολιτιστικές ομάδες,  η ανάγκη ενίσχυσης του πολιτισμού, της καλλιέργειας της αισθητικής αγωγής στα σχολεία και πως εμπόδιο για αυτό είναι η πολιτική που έχει ως κριτήριο τα κέρδη των λίγων. Ιδιαίτερα απασχόλησε το ζήτημα της πολεμικής προετοιμασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ένταση των εξοπλισμών, την άμεση εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Προβλήθηκε η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ως αναγκαία απάντηση στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδηγεί στο μαρασμό της υπαίθρου, την αναγκαστική ξενιτιά σε χιλιάδες Ξανθιώτες σε χώρες της Δ. Ευρώπης για εργασία σε βαριές και ανθυγιεινές δουλειές.

            Η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης συνεχίζεται με περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, χωριά και γειτονιές ενώ τη Δευτέρα 20 Μάη περιοδεία στο Πολυτεχνείο θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος.

ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΚΕ

 

Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση!

Σπάμε τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Για την Ελλάδα και την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button