“Γλυκοκοιτάζει” Μανούσο η Ξάνθη

Όπως έχει τονιστεί εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της SKODA Ξάνθης ψάχνουν παίκτες με τους οποίους θα ενισχυθεί η ομάδα στο καλοκαιρινό παζάρι.

Όπως έχει τονιστεί εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της SKODA Ξάνθης ψάχνουν παίκτες με τους οποίους θα ενισχυθεί η ομάδα στο καλοκαιρινό παζάρι. Ένα από τα νέα ονόματα που “παίζουν” δυνατά για να φορέσουν την φανέλα του συλλόγου για τη νέα σεζόν είναι εκείνο του Γιώργου Μανούσου.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα της Καλλονής, η οποία είναι στα πλέι οφ ανόδου της Football League και, σε συνδυασμό με το ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι με τον σύλλογο της Μυτιλήνης , τον… ανεβάζει ακόμη περισσότερο στα μάτια του τεχνικού επιτελείου της Ξάνθης, οι οποίοι ψάχνουν για καλές και οικονομικές λύσεις στον χώρο της επίθεσης και της άμυνας.

 

Μία από αυτές που έχει προκριθεί και αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι αυτή του Αγγελου Σικαλιά.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας, ωστόσο οι Δραμινοί δεν θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη πώλησή του αν η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα.

Οσον αφορά στον Ιβάν Μορένο, τα πράγματα δεν έχουν παρουσιάσει κάποια εξέλιξη. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στην Γουαδαλαχάρα (Β’ Ισπανίας) έχοντας 41 συμμετοχές και 7 γκολ, παραμένει στη λίστα του Ουζουνίδη και μένει να δούμε αν η υπόθεση θα προχωρήσει.

 

Μέσα από το συνδρομητικό κανάλι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιχνίδια της Skoda Ξάνθης από την νέα περίοδο.

Όπως είναι ευρέως γνωστό το συμβόλαιο της Ξάνθης με την Κρατική τηλεόραση έληξε, και έτσι από την νέα περίοδο και η τα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι. Η Ξάνθη η οποία ήταν η μοναδική ομάδα της Σούπερλιγκ που ήταν εκτός συνδρομητικού, έτσι πλέον για πρώτη χρονιά την σαιζόν που μας έρχεται θα ισχύσει στο 100% τα κοινά τηλεοπτικά δικαιώματα για όλες της ομάδες της Λίγκας.

Μάλιστα η Ξάνθη βρίσκεται και σε επιτροπή που έχει καταρτίσει η διοργανώτρια μαζί με της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Λεβαδειακό προκειμένου να διαπραγματευθούν με τη Forthnet με θέμα την μείωση των χρημάτων που καταβάλει. Με της πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι οι ΠΑΕ της Λίγκας δεν είναι αρνητικές στη μείωση του τιμήματος που εισπράττουν από την Forthnet, αλλά αντιπροτείνουν η μείωση να είναι της τάξης του 10-15% και όχι το 25% που ζητά η συνδρομητική

 

Οριστικά στα Πηγάδια

 η προετοιμασία της Ξάνθης

 

Εντός συνόρων θα πραγματοποιηθεί η φετινή προετοιμασία της Ξάνθης σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα έξοδα λόγω των περίεργων οικονομικών συνθηκών.

Υπήρχε μια σκέψη να φύγει η ομάδα για φιλικά εκτός Ελλάδος, εντούτοις δεν θα συβεί ούτε αυτό και οι αγώνες προετοιμασίας θα διεξαχθούν στη χώρα μας και μάλιστα είτε στην Ξάνθη, είτε σε γειτονικές περιοχές.

 Όσον αφορά στην ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών, θα είναι η 2α Ιουλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button