Τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου διοργάνωσε μ’ επιτυχία η ΑΠΟΞ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η ΑΠΟΞ στις 10-6-2012 στο γήπεδό της.

 

Παρόντες ήταν η Καβάλα 86, η Ροδόπη 87 και φυσικά η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της ΑΠΟΞ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η ΑΠΟΞ στις 10-6-2012 στο γήπεδό της.

 

Παρόντες ήταν η Καβάλα 86, η Ροδόπη 87 και φυσικά η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της ΑΠΟΞ. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και η ομάδα της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Κομοτηνής η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 εναντίον της ΑΠΟΞ και 1-0 εναντίον της Καβάλας.

Η Διοίκηση της ΑΠΟΞ δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τους φιλοξενούμενους για την άψογη διοργάνωση.

Μια διοργάνωση για την οποία συνεργάστηκαν από κοινού Διοίκηση και Προπονητής και σίγουρα θα επαναληφθεί και στο μέλλον.

Η ομάδα της ΑΠΟΞ, η οποία πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά αποτελείται από νεαρές παίκτριες σε ηλικία (δημοτικού-γυμνασίου) απεκόμισε αγωνιστικές εμπειρίες, που σίγουρα θα την βοηθήσουν στο πρωτάθλημα για το οποίο ετοιμάζεται να αγωνισθεί την επόμενη χρονιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ σε συνεργασία με την UEFA προτρέπουν και βοηθούν τα Σωματεία να δημιουργήσουν γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου, με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Συγκεκριμένα στοχεύουν στη δημιουργία πολλών γυναικείων ομάδων  σε κάθε Νομό και τη διεξαγωγή πρωταθλήματος όπου θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ από κάθε Νομό.

Η ΑΠΟΞ είναι η πρώτη Ακαδημία στη Ξάνθη που ξεκίνησε τη δημιουργία ομάδας και καλεί κορίτσια και γυναίκες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Σύλλογό της.

 

Η σύνθεση της ΑΠΟΞ:

ΑΠΟΞ: Πενκίδου, Τσάχοβα, Γαβριηλίδου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Αγγελάκη, Χατζημεστή, Δημητριάδου, Χατζηαντωνίου, Χουντάτζε, Μουσταφά Ογλού, Κύργια, Ζιπίδη, Δήμου, Παπούδη.

Προπονητής: Πέτσιος Αθανάσιος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button