Οι μεταγραφές της… υπομονής

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες στην Super League που έκαναν ήδη αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Κάθε άλλο. Η Ξάνθη ίσως αποτελεί και εξαίρεση μάλιστα, δεδομένου πως έχει ολοκληρώσει ήδη μία μεταγραφή, αυτή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι που ανησυχούν, καθώς συνηθίζεται να λέμε πως οι μεταγραφές καλό θα είναι να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όμως οι Ακρίτες έχουν φέτος μία διαφορετική φιλοσοφία. Τα χρήματα δεν είναι πολλά και αυτό είναι το πρώτο δεδομένο.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες στην Super League που έκαναν ήδη αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Κάθε άλλο. Η Ξάνθη ίσως αποτελεί και εξαίρεση μάλιστα, δεδομένου πως έχει ολοκληρώσει ήδη μία μεταγραφή, αυτή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι που ανησυχούν, καθώς συνηθίζεται να λέμε πως οι μεταγραφές καλό θα είναι να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όμως οι Ακρίτες έχουν φέτος μία διαφορετική φιλοσοφία. Τα χρήματα δεν είναι πολλά και αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Η Ξάνθη δεν μπορεί πλέον να προσφέρει μεγάλα συμβόλαια και αυτό είναι ένα πρώτο αρνητικό στοιχείο. Όχι όμως και απαγορευτικό καθώς οι περισσότερες ελληνικές ομάδες κινούνται στο ίδιο μοτίβο.

Οι Ακρίτες μάλιστα έχουν και ένα συν, το γεγονός πως είναι συνεπείς στις πληρωμές τους και αυτό δίνει κίνητρο σε έναν παίκτη. Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός πως οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι πολύ προσεκτικές. Η Ξάνθη, ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο και μία συγκεκριμένη τακτική, ώστε να πάρει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στις καλύτερες δυνατές τιμές. Για να συμβεί αυτό όπως γίνεται αντιληπτό, πρέπει να περάσει χρόνος. Αυτή την στιγμή, τα κασέ ορισμένων ποδοσφαιριστών είναι υψηλά και παρότι ενδιαφέρουν την Ξάνθη, δεν είναι εφικτό να αποκτηθούν. Δεν αποκλείεται πάντως με το πέρασμα του χρόνου, τα δεδομένα να είναι διαφορετικά. Όσο κάποιοι παίκτες δεν θα βρίσκουν ομάδα, τόσο και θα μειώνουν τα χρήματα που θα θέλουν να παίρνουν, με την Ξάνθη πιθανώς να επωφεληθεί από αυτό. Πάντως γενικότερα δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη και αυτό παρατηρείται στις κινήσεις της διοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button