Πήρε Τριάδη-Θέλει Χαβίτο, Μόνχε

*Με έναν επιθετικό μέσο ενισχύθηκε η Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία.

Το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει η Ξάνθη και προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού μέσου, Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία.

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΔΗ”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Σκόντα.

Ο Τριάδης είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992 στο Χερντέκε της Γερ

*Με έναν επιθετικό μέσο ενισχύθηκε η Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία.

Το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει η Ξάνθη και προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού μέσου, Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία.

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΔΗ”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Σκόντα.

Ο Τριάδης είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992 στο Χερντέκε της Γερμανίας και από το 2004 μέχρι το 2008 αποτέλεσε μέλος των ακαδημιών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στη συνέχεια, πήγε στην Βέχεν Βιεσμπάντεν, που αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας. Το 2010 είχε μόλις μια συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα και το 2011 μέτρησε άλλες τέσσερις με την πρώτη.

 

*Tους παίκτες που μπορεί να πάρει η Ξάνθη από τον Ολυμπιακό εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Εξετάζουν τις λύσεις των Μόνχε και Χαβίτο, οι οποίοι δεν δείχνουν να υπολογίζονται από τους ερυθρόλευκους.

Επίσης, στην Ξάνθη κοιτούν και την περίπτωση του Αλεξάνταρ Κάταϊ, ο οποίος δεν έχει πείσει τους Πειραιώτες για την αξία του, και ενδέχεται να μπορέσουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και μέσα στα ονόματα υπάρχει και αυτό του νεαρού Γιάννη Ποτουρίδη, ωστόσο σε περίπτωση που προχωρήσει η μετακίνησή του θα πρόκειται μόνο για δανεισμό.

 

*Ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Αλεξάνταρ Κατάι φέρονται να είναι μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος εντός της εβδομάδας ανακοινώθηκε και επίσημα από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Σέρβος μέσος είναι πιθανό να πάει ως ελεύθερος στην ομάδα, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και ο νεαρός μπακ θα αγωνίζεται του χρόνου στα Πηγάδια.

Επίσης, σενάρια έχουν κυκλοφορήσει για την επιστροφή του Νίκου Κεχαγιά. Η κυρίαρχη εκτίμηση είναι ότι επανακάμπτει ως υπεύθυνος των ακαδημιών, όμως κατά μία άλλη εκδοχή ίσως και να προσληφθεί ως συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

 

*Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο από την Ξάνθη όχι όμως και τον Κώστα Βασιλακάκη, αν και οι συζητήσεις με την θρακιώτικη ομάδα αφορούσαν και τους δύο.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αφήνουν το θέμα ανοιχτό. Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να δει ποιους τελικά θα έχει διαθέσιμους.

Ήδη έχουν αναφερθεί ονόματα, όπως αυτά των Παπάζογλου, Ζαραδούκα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Και όμως υπάρχει και άλλο σενάριο: αν αποκτηθεί τελικά ο Βασιλακάκης, να πάει στην Ξάνθη ο Σουμπίνιο.

 

*Ο Βλαχοδήμος έχει και αδελφό, που είναι στο “μικροσκόπιο” του Ολυμπιακού. Ο 18χρονος γκολκίπερ έχει μείνει στους νέους της Στουτγκάρδης και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί αυτό το καλοκαίρι.

 

*Σε άλλη στήλη της εφημερίδας αναφέρεται πως ενδιαφέρον έχει δείξει η Ξάνθη για τον πρώην πλέον μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη Νίκο Καρέλη.

Ο ίδιος βέβαια έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά παρ’όλα αυτά η Ξάνθη φέρεται να του έχει προτείνει συμβόλαιο 90.000 Ε και περιμένει απάντηση μέχρι τέλος Μαίου.

Ο ποδοσφαιριστής είναι συμπαίκτης των Βλαχοδήμου και Μάνδαλου στην εθνική ελπίδων…

 

*H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή κο ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗ.

Η εταιρεία θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

 

*Την επιτυχημένη συνταγή με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο σκοπεύει να ακολουθήσει και να συνεχίσει η Ξάνθη στο μεταγραφικό τομέα.

Η πώληση του νεαρού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό, μετά από μόλις μία χρονιά παραμονής στην Ξάνθη, άνοιξε την… όρεξη στους Ξανθιώτες που θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν στα ίδια χνάρια.

Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και με την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη, ενώ η Ξάνθη έχει στα υπόψιν της και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Με δεδομένο ότι η Ξάνθη θα ακολουθήσει σφιχτή οικονομική πολιτική, η απόκτηση νεαρών παικτών είναι αναγκαία, όπως και η προώθηση ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.

 

*Το “οκ” του Μαρίνου Ουζουνίδη πήραν οι άνθρωποι της Ξάνθης για να δοθεί συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντάνιελ Κούτεφ.

Ο νεαρός Βούλγαρος προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες , έχοντας μάλιστα αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο προπονητικό επιτελείο. Ο μόνος ενδοιασμός του Ουζουνίδη, είναι ότι ο παίκτης δεν έχει παραστάσεις από ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ, το ταλέντο του ωστόσο φαίνεται ότι… έκαμψε τις αμφιβολίες του Έλληνα τεχνικού και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει όπως όλα δείχνουν ο Κούτεφ στην Ξάνθη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button