Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;

*Απογοητευμένοι οι φίλοι της ομάδας μας με τις τελευταίες κινήσεις του μεγαλομετόχου. Παρελθόν από την ομάδα μας οι Πόϋ, Σουάνης, Εντιμάρ, Σταθάκης, Νταρμπιόν, Στάσιακ, Βλαχοδήμος.

 Περιμένουν τον επόμενο…

*Απογοητευμένοι οι φίλοι της ομάδας μας με τις τελευταίες κινήσεις του μεγαλομετόχου. Παρελθόν από την ομάδα μας οι Πόϋ, Σουάνης, Εντιμάρ, Σταθάκης, Νταρμπιόν, Στάσιακ, Βλαχοδήμος.

 Περιμένουν τον επόμενο… Θα ‘ναι ο Βασιλακάκης;

  

*Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι πανελλήνιες εξετάσεις.

 Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας.

 

 *Το “ΚΟΝΑΚΙ” διοργανώνει “Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση” με ζωντανή μουσική το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία από τις 12.00 μέχρι τις 15.00.

 Σκοπός η συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού για άπορες οικογένειες.

 Ας βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

  

*Εξαιρέθηκε ο “ΑΓΩΝΑΣ” από τη ΔΕΘ για τη διαφημιστική καταχώρηση της “ΘΡΑΚΗΣ 2012”.

 Δόθηκε εντολή από την Περιφέρεια ΑΜΑΘ για τις εφημερίδες που θα δημοσίευαν τις επί πληρωμή καταχωρήσεις της “ΘΡΑΚΗΣ 2012”; και αν ναι, γιατί όχι σε όλες; Δεν θα ξοδεύονταν και πολύ!

 

 *”Συναγερμός” για να διασφαλιστεί η έγκυρη και πλήρης καταβολή των συντάξεων στους συνταξιούχους τις πρώτες ημέρες αμέσως μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου (έως τις 22/6) “χτύπησε” στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

 Το ζήτημα αυτό, που ήδη πιέζει τις διοικήσεις λόγω της υστέρησης των εσόδων των ταμείων από ασφαλιστικές εισφορές και της δεδομένης ανάγκης να συμπληρωθούν, από κρατική χρηματοδότηση, το ποσό που χρειάζονται προκειμένου να καταβάλουν κανονικά τις συντάξεις – συζητείται στην πρώτη συνάντηση που θα έχει ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντ. Ρουπακιώτης με το Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρ. Σπυρόπουλο.

 

 *Να μειωθεί το κόστος της εκλογικής δαπάνης κατά 30% σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαϊου αποφάσισε στην πρώτη συνεδρίασή της η Δικομματική Επιτροπή Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

 Το κόστος της εκλογικής δαπάνης θα μειωθεί από τα συνολικά 60 εκατομμύρια ευρώ στα 40 περίπου.

 Επίσης, τα κόμματα δέχθηκαν τη μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%, τουλάχιστον από τις προηγούμενες εκλογές (από 6 εκατομμύρια ευρώ σε 3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά).

 

 *Με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους και στα ίδια εκλογικά τμήματα που διεξήχθηκαν οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα διεξαχθούν και αυτές της 16ης Ιουνίου, ενώ εκδόθηκαν και εγκύκλιοι για τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων.

  Στην τελική ευθεία για την κάλπη, ανακοινώνονται νέες προχωρήσεις και μετακινήσεις σε ψηφοδέλτια.

 ·Δυσαρέσκεια εκφράζεται στη ΝΔ από την τοποθέτηση στελεχών της ΔΗΣΥ σε εκλόγιμες θέσεις

 ·Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ ο Κώστας Πλεύρης, πατέρας του βουλευτή Θ. Πλεύρη που “μετακόμισε” στη ΝΔ

 ·Δεν θα είναι υποψήφιος ανακοίνωσε ο μακροβιότερος βουλευτής Ν.Δ. Μαγνησίας, Γιώργος Σούρλας

 ·Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ροδόπης με τη ΔΗΜΑΡ ο Αχμέτ Ιλάν, πρώην βουλευτής ΝΔ και πρώην υποψήφιος της ΔΗΣΥ

 ·Τη συστράτευση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Γιαννέλης

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button