Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, στις 9 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 σε έκτακτη συνεδρίαση, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, στις 9 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 σε έκτακτη συνεδρίαση, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87), με την διαδικασία του κατεπείγοντος, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων επίλυσης των ζητημάτων για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

1ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία “Παρέμβαση στην Απασχόληση” για την υποβολή πρότασης υλοποίησης Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης 7: “Διευκόλυνση πρόσβασης στην απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης”, της  Κατηγορίας Παρέμβασης  1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης,  του  Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 “Διευκόλυνση της  πρόσβασης στην Απασχόληση” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” 2007-2013, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). (Θέμα εξ αναβολής. Εισηγητής Παυλίδης Πέτρος)

2ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία “Απασχόληση-Ανάπτυξη Ξάνθης” για την υποβολή πρότασης υλοποίησης Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης 7: “Διευκόλυνση πρόσβασης στην απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης”, της  Κατηγορίας Παρέμβασης  1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης,  του  Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 “Διευκόλυνση της  πρόσβασης στην Απασχόληση” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” 2007-2013, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) (Θέμα εξ αναβολής. Εισηγητής Παυλίδης Πέτρος)

3ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία “Ανάπτυξη – Συνοχή – Απασχόληση Αγροτικού Χώρου Ξάνθης,  Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία” με διακριτικό τίτλο “ΑΝΑ.Σ.Α. Αγροτικού χώρου Ξάνθης” και τίτλο προτεινόμενου Σχεδίου Δράσης: “Τοπική Σύμπραξη για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων αγροτών – ανέργων και νέων επιστημόνων στον αγροπεριβαλλοντικό και αγροδιατροφικό τομέα”  για την υποβολή πρότασης υλοποίησης Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης 7: “Διευκόλυνση πρόσβασης στην απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης”, της  Κατηγορίας Παρέμβασης  1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης,  του  Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 “Διευκόλυνση της  πρόσβασης στην Απασχόληση” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” 2007-2013, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). (Εισηγητής Παυλίδης Πέτρος)

4ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία “Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δίκτυο Απασχόλησης για την Τουριστική Οικονομία της Π.Ε. Ξάνθης”, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με διακριτικό τίτλο “Α.Σ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ… Π.Ε ΞΑΝΘΗΣ” και τίτλο προτεινόμενου σχεδίου δράσης “Δίκτυο Απασχόλησης στην Τουριστική Οικονομία της Π.Ε Ξάνθης” για την υποβολή πρότασης υλοποίησης Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης 7: “Διευκόλυνση πρόσβασης στην απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης”, της  Κατηγορίας Παρέμβασης  1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης,  του  Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 “Διευκόλυνση της  πρόσβασης στην Απασχόληση” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” 2007-2013, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). (Εισηγητής Παυλίδης Πέτρος)

05ο ΘΕΜΑ :    Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία “Κοινωνική Οικονομία – Εργασιακή Σταθερότητα”  και τον διακριτικό τίτλο “Α.Σ Κ.ΟΙΚΟΝ.Ε.Σ.” για υποβολή πρότασης υλοποίησης Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης (ΤΟΠ.Σ.Α.) προσαρμοσμένου στις ανάγκες της Τοπικής Αγοράς Εργασίας στο πλαίσιο της Δράσης 7: “Διευκόλυνση πρόσβασης στην απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης”, της  Κατηγορίας Παρέμβασης  1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης,  του  Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 “Διευκόλυνση της  πρόσβασης στην Απασχόληση” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” 2007-2013, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).  (Εισηγητής Παυλίδης Πέτρος)

6ο ΘΕΜΑ: Έκτακτη επιχορήγηση στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ξάνθης με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης” για τη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά BOCCE Ξάνθης.(Εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button