Τρίτο Μάτι

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο της Ε.Ι.Ε.Τ. και εκδότες εβδομαδιαίων εφημερίδων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) Αντώνη Μουντάκη είχε χθες Τετάρτη 13-9-2023 ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση, παρουσία και των εκδοτών εβδομαδιαίων εφημερίδων  από την Κρήτη, ο κ. Μουντάκης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα αιτήματα της Ένωσης των εβδομαδιαίων Επαρχιακών Εφημερίδων της χώρας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση και για το ενδιαφέρον του στη θεσμική στήριξη και επιβίωση του εντύπου τύπου.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την  σπουδαία αποστολή του τύπου και την ανάγκη επιβίωσης του στην δύσκολη συγκυρία.

Ακόμα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Περιφερειακού Τύπου στην Κρήτη, την Άνοιξη του 2024, με τον Περιφερειάρχη να επισημαίνει ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει τη διοργάνωση με όποιους τρόπους μπορεί

Στο Συνέδριο, όπως και στα δύο προηγούμενα, θα συμμετάσχουν και άλλες Ενώσεις έντυπου Τύπου, με τις οποίες η Ε.Ι.Ε.Τ. θα συζητήσει τόσο τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, όσο και τον χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Οι εκπρόσωποι των εβδομαδιαίων εφημερίδων που παρευρέθησαν στη συνάντηση ήταν οι: Αντώνης Μουντάκης (εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες, Κίσαμος Χανίων), Αλέξανδρος Καραγιαννάκης (εφημερίδα Ρέθεμνος, Ρέθυμνο), Αντώνης Αναστασάκης (εφημερίδα Σεληνιώτικα Νέα, Χανιά), Γιάννης Μαθιουδάκης (εφημερίδα Άποψη του Νότου, Ηράκλειο), Σταύρος Στρατάκης (εφημερίδα Φωνή του Μαλεβιζίου, Ηράκλειο), Μανώλης Κουφάκης (εφημερίδα Ιεράπετρα 21ος αιώνας, Ηράκλειο) και Μανώλης Ζαχαριουδάκης (εφημερίδα Αντίλαλος της Μεσαράς), ενώ δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Δημήτρης Σκουλούδης (εφημερίδα Κόσμος της Ενημέρωσης, Χανιά) και ο Γρηγόρης Καλαφάτης (εφημερίδα Νέα Επαρχία, Σητεία)

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button