Και πάλι στα γήπεδα

Μετά το διήμερο ρεπό η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στα γήπεδα της στα Πηγάδια συνεχίζοντας τις προπονήσεις λίγες μέρες πριν το επίσημο φινάλε της σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής.

Μετά το διήμερο ρεπό η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στα γήπεδα της στα Πηγάδια συνεχίζοντας τις προπονήσεις λίγες μέρες πριν το επίσημο φινάλε της σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λάζαρος Γκατσολάρι ενώ απουσίαζε ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι (ενσωματωμένος στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του) και ο Δημήτρης Κομεσίδης (παρουσιάζεται την Τρίτη στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Θήβα).

Στην Εθνική Παίδων

Τριπλή είναι τελικά η εκπροσώπηση της SKODA ΞΑΝΘΗ στις υποχρεώσεις της Εθνικής Παίδων (προπονήσεις και φιλικό). Εκτός από τον νεαρό τερματοφύλακα Στέλιο Αναστασιάδη που είχε κληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, στην αποστολή του ομοσπονδιακού τεχνικού Θόδωρου Παχατουρίδη είναι και οι Πέτρος Ορφανίδης – Αλέξης Κούτρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button