Τα νέα της ομάδας

Με απογευματινή προπόνηση έκλεισε η εβδομάδα που διανύουμε για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε συγκεκριμένες ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα και χωρίς το άγχος της επίσημης αγωνιστικής δράσης. Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι αναχώρησε από την Ξάνθη προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του FYROM ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης που στρατεύεται την ερχόμενη Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα μιας και πέρασε το πρωί στην Θεσσαλονίκη εργομετρικές εξετάσεις.

Με απογευματινή προπόνηση έκλεισε η εβδομάδα που διανύουμε για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε συγκεκριμένες ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα και χωρίς το άγχος της επίσημης αγωνιστικής δράσης. Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι αναχώρησε από την Ξάνθη προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του FYROM ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης που στρατεύεται την ερχόμενη Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα μιας και πέρασε το πρωί στην Θεσσαλονίκη εργομετρικές εξετάσεις. Για το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό και η ξανθιώτικη ομάδα θα επιστρέψει την Δευτέρα στο προπονητήριό της.

Διάκριση για Βλαχοδήμο

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την SKODA ΞΑΝΘΗ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο το βράδυ της Πέμπτης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής της ξανθιώτικης ΠΑΕ βραβεύτηκε σαν καλύτερος προτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής στα Βραβεία Nova – Superleague 2012. Ο Βλαχοδήμος μετά την βράβευσή του τόνισε: «Για μένα έχει σημασία είχε να δείξω στο πρωτάθλημα τι μπορώ να κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου την SKODA ΞΑΝΘΗ και τον προπονητή μου, Μαρίνο Ουζουνίδη που με βοήθησε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button